Вадим Олійник випадково зустрівся з Наталією Могилевською у волонтерському центрі: “Хотіла наш гімн міняти”

Народна артистка України Наталія Могилевська випадково зустріла у волонтерському центрі свого екс-підопічного з "Фабрики зірок" Вадима Олійника.

Коли в Україні почалася війна, Наталія Могилевська стала однією з тих українських зірок, хто не виїхав за кордон, а залишився на рідній землі, щоб піднімати бойовий дух співвітчизників своєю творчістю і присутністю.

Співачка не забуває писати нові пісні, давати інтерв’ю, і все це українською, хоча раніше у звичайному житті вона спілкувалася російською.

Знаменитість називає державну мову потужною зброєю в умовах війни. При цьому після перемоги ЗСУ вона має намір виступати за введення одразу трьох державних мов — української, російської і англійської.

Перша — зрозуміло чому, друга — тому що половина українців говорить російською, третя — тому що сьогодні весь світ активно користується англійською.

Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір'ю
Вадим Олійник випадково зустрівся з Наталією Могилевською у волонтерському центрі

Крім того, нещодавно Могилевська отримала офіційне посвідчення волонтера. Тепер вона їздить по волонтерських центрах і безкоштовно виступає для простих українців.

Саме там Наталка несподівано зустріла старого друга — екс-підопічного з “Фабрики зірок” Вадима Олійника. Про це стало відомо з його Інстаграму:

“Сьогодні до нас у волонтерський центр приїхала моя друга мама, продюсер, неперевершена Наталія Могилевська. Наташа, ще раз вам вдячний, що дали мені путівку в шоу-бізнес, багато навчили та допомагали! Співати з вами — це щастя! Також дякую легендарному Юрію Євгеновичу Рибчинському за візит. Я натхненний як ніколи! Все буде Україна”.

Попри зворушливі кадри несподіваної зустрічі, користувачі мережі в коментарях розкритикували Могилевську:

  • “Трошки в Наташі не дуже вдале інтерв’ю було про державну мову. Мабуть взагалі не думала, коли про таке говорила”;
  • “Швидко ви, Наташенька, перевзулися. Часом не забули, що говорили не так давно?! А тут видно одне місце задиміло, то ви вже й українською защебетали”;
  • “Це так класно, що наш народ такий добрий і швидко все забуває, як, наприклад, те, що Наталка казала “Мой кандидат Януковия, я со своим кандидатом до конца”. Думаю, треба буде нагадувати всім як Могилевська хотіла наш гімн міняти, і як за рассею топила все життя! Може досить?!”.
Вадим Олійник випадково зустрівся з Наталією Могилевською у волонтерському центрі
Вадим Олійник випадково зустрівся з Наталією Могилевською у волонтерському центрі

Схожі статті