Переможець МастерШеф-7 Вадим Бжезинський Пава зібрав для ЗСУ понад 2 мільйони гривень: “Не знаєш, що може статися”

Переможець 7 сезону кулінарного шоу "МастерШеф" та учасник "МастерШеф. Битва сезонів" Пава Вадим Бжезинський активно займається волонтерською діяльністю на війні.

24 лютого життя українців розділилося на до і після — саме того ранку росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Переможець МастерШеф-7 Пава прокинувся від дзвінків близьких, друзів і знайомих про те, що країну бомблять російські війська.

Вадим Бжезинський зізнається — не міг у це повірити. В той момент він знаходився у Вінниці і мав 24-го їхати до Києва, зв’язався з ще одним учасником МШ Олександром Білодідом, який розповів, що чує вибухи і постріли навколо. Пава, як і мільйони українців, був шокований:

“Я не знав, що робити, чи їхати кудись, де залишатися. Ми закрили всі заклади. Бігали до підвалу, коли звучали сирени. Цей звук — справжнє пекло. Ти щоразу не знаєш, що може статися”.

Зрештою кулінар вирішив залишитися у Вінниці і зайнятися волонтерською діяльністю.

МастерШеф. Битва сезонів учасники: Пава Вадим Бжезинський
Переможець МастерШеф-7 Пава зібрав для ЗСУ понад 2 мільйони гривень

Так, разом з кухарями мережі ресторанів “Biblioteka”, де Пава займає посаду бренд-шефа, вони почали допомагати теробороні і ЗСУ, а незабаром відкрили збір коштів на потреби українських військових:

“Пізніше з командами закладів почали віддавати власні гроші. Разом нам вдалося зібрати понад 2 мільйони особистих коштів. Ми закупили бронежилети з Чехії, тепловізори, каски та інше”.

Вже 6 березня ресторани відкрили свої двері і тепер 10% від прибутку вони перераховують ЗСУ.

Крім того, Бжезинський боронить інформаційний фронт, допомагає зв’язувати волонтерів і тих людей, хто потребує допомоги.

Пава впевнений на 100%, що Україна вистоїть і переможе, адже добро завжди перемагає зло.

spot_img

Схожі статті