Поповнення у родині: Настя Каменських, Євген Кошовий, Лілія Ребрик та інші

Чотирилапі друзі завжди приносять щастя і позитивні емоції.

Останнім часом у родинах українських зірок про появу нових домашніх улюбленців говорять частіше, ніж про народження дітей. Цьогоріч відразу у кількох зіркових родинах сталося чотирилапе поповнення.

Очолює рейтинг зіркових батьків пара Настя Каменських і Потап. Прихильники пари настільки часто запитували про поповнення, що зіркові батьки не витримали і зізналися, що днями стали батьками. Щоправда не дитини, а цуценят. Їх народила улюблена собачка Насті Каменських бішон фрізе по кличці Мімі. Артистка поділилася цією новиною на своїй сторінці у мережі Instagram.

Співачка поділилася радісною новиною роздумами про важливість домашніх улюбленців у родині. Вона зазначила,що тварини – це безумовна любов навіки.

Прихильники Насті Каменських замилувалися песиками, а також дуже тонко натякнули співачці на діток, написавши, що діти кращі за собак.

До речі, один такий песик вже поселився у іншій зірковій родині. Цуценя співачка подарувала донечці ведучої Лілії Ребрик Діані. Ведуча розповіла, що дівчинка давно мріяла про чотирилапого друга і відповідально готувалася до появи тваринки в будинку. Лілія Ребрик була здивована, наскільки багато літератури вивчила її Діана.

Ведуча поділилася знімком родини і запропонувала прихильникам обрати ім’я для песика. Зрештою родина визначилася і назвала собачку Діксі. За словами ведучої, Діана поки дотримується обіцянки і сама гуляє і виховує свого улюбленця. Зате щастя у зіркової родини тепер хоч відбавляй.

Також обзавівся другом для доньки і комік зі студії “95Квартал” Євген Кошовий. Він розповів у сторіз в Instagram, що поки був на роботі його донечці Серафимі купили песика породи чіхуахуа. Собаку назвали Чилі. Першою поділилася новиною від появи улюбленця зіркова дружина Ксенія.

Також поповнення спіткало і зіркову ведучу шоу “Хто зверху?” Лесю Нікітюк. У її племінниць влітку з’явився чотирилапий і довговухий товариш – кролик. За словами ведучої, дівчатка у захваті, а от бабуся і пес зірки не дуже раді новому мешканцю. Як розповіла Леся Нікітюк, Рафік, собака ведучої, сприйняв кролика не як член родини, а як їжу.

Прихильники ведучої пораділи за дівчаток і висловили сподівання, що тваринка приживеться у новій родині і не стане обідом для Рафіка. Під попередньою серією знімків кролика фоловери зірки відірвалися не на жарт, намагаючись пояснити чому бабуся не зраділа появі кролика. І зауважили, що “не мала Леся клопоту, купила кроленя”.

Що ж, з появою улюблениців зіркові родини стали повнішими і набагато щасливішими.

Схожі статті