“Де мої гроші”: фото Слави Камінської засвітилися на непристойному сайті – коштів за це співачка так і не отримала

Екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська осоромилася на всю мережу - шанувальники знайшли фотографії виконавиці на сайті, куди вхід дозволений лише дорослим.

Слава Камінська, без сумніву, красива та ефектна жінка, яка здатна закохати в себе будь-якого чоловіка жіночність, зовнішністю та, звісно, талантом. Навколо виконавиці завжди “крутилися” непрості чоловіки. До прикладу, артистка подарувала двох дітей пластичному хірургу Едгару Камінському, який також користується чималою популярністю у жінок.

При цьому рудоволоса солістка “НеАнгелів” ніколи не приховувала того, що вдавалася до послуг пластичного хірурга. Вона змінювала форму носа, підборіддя та губ. Співачка відзначала, що їй подобається її “нова” зовнішність, тож вона абсолютно не шкодує про таке своє рішення.

Слава Камінська
Слава Камінська

За життям Камінської щодня слідкує в соціальних мережах понад мільйон фанатів, тож вона регулярно ділиться своїми новинами та показує усю рутину “без прикрас”. Так співачка поділилася неприємним випадком, який стався з нею на днях.

Слава Камінська розповіла, що побачила свої фотографії на сайті, де дівчата викладають власні знімки, за які їм платять чоловіки. Кадри з українською співачкою взяли без її дозволу й зараз Слава закликає своїх шанувальників допомогти їй заблокувати цю мережу. Цікаво, що фотографії підписані не іменем самої Камінської – автором зазначена невідома на ім’я Злата.

Хоча виконавиця й закликала фанатів скаржитися на цю сторінку, вона поставила до ситуації з гумором. У сторіз вона запитала “де її гроші”, а також написала, що їй образливо, що не використали її справжнього імені.

“Ну чесно, образливо. Чому я Злата? Дуже оригінально. Я вже нічому не дивуюся”, – зазначила Камінська.

Схожі статті