46-річній Анастасії Волочковій хочуть заборонити ходити без одягу: на російську балерину подали до суду

Відомій російській балерині Анастасії Волочковій хочуть заборонити прогулюватися на власному подвір'ї без одягу. До цього докладають року її сусіди.

Як відомо, знаменита російська балерина Анастасія Волочкова часом дозволяє собі поводитися вельми фривольно. Цим вона колись прославилося і досі підтримує свою популярність. Якщо про балерину починають забувати, вона сідає на свій фірмовий шпагат, а якщо і це не допомагає, вчиняє дещо скандальне та незабутня. Так, наприклад минулого року, сусіди Анастасії поділилися в мережі відео, на якому було видно, що балерина полюбляє прогулянки без одягу.

Анастасії Волочковій хочуть заборонити ходити без одягу

Анастасія Волочкова показала домашній театр
Анастасії Волочковій хочуть заборонити ходити без одягу

У березні сусідка балерини подала позов про захист честі та гідності. Катерина вимагає від балерини 5 мільйонів рублів як компенсацію. Тоді Волочкова прокоментувала новину про позов виконавиці.

“Хто подав до суду? Любомська? Так щодо неї заведено кримінальну справу. Вона вторглася на мою територію або намовила сусідів встановити приховану камеру. Потім знімок став надбанням усіх телеканалів… Це мої честь та гідність постраждали!” – обурилася танцівниця.

Волочкова неодноразово була замішана у скандалах, які переросли в судові розгляди. Одним із найгучніших став конфлікт балерини із представниками Великого театру. 2003-го керівництво театру відмовилося підписувати контракт з артисткою. Тоді вони заявили, що танцівниця не пройшла атестацію на профпридатність через свої великі параметри. Анастасія вважала, що генеральний директор підмовив чоловічу частину трупи підписати петицію про відмову танцювати разом із Волочковою.

До слова, Микола Цискарідзе принципово відмовився ставити свій підпис. Тоді Анастасія звернулася до суду через несправедливе звільнення. Рішення було прийнято на користь Великого театру. Незважаючи на перемогу, Волочкова не змогла продовжувати працювати через натягнуті стосунки в колективі.

Схожі статті