40-річний Євген Синельников показав “сюрприз”, який “орки” залишили в його дворі в Бучі: “Треба повернути назад”

Режисер та продюсер шоу "Орел і решка" Євген Синельников показав, як зараз виглядає подвір'я його дому, де він сидів декілька днів без зв'язку, у звільненій Бучі.

Євгена Синельникова телеглядачі знають завдяки головному творінню його життя – шоу “Орел і решка”. Ця програма про подорожі стала популярною у багатьох країнах світу, а його творців і ведучих зробила справжніми знаменитостями.

Не зважаючи на те, що Євген об’їздив більше сотні країн, для постійного життя він все-таки обрав рідну Україну. Чоловік разом із сім’єю придбав будинок у передмісті Києві, в містечку Буча, назва якого за останні дні облетіла увесь світ.

Євген Синельников разом із сином
Євген Синельников разом із сином

Саме в Бучі довгий час перебували російські орки. На початку квітня захисникам України вдалося звільнити цей та сусідні населені пункти і увесь світ побачив жахливі кадри потерпілих і зруйнованих помешкань, які залишилися після окупації. Сам Синельников встиг вивезти родину до безпечного місця, хоча він декілька днів ховався у підвалі без зв’язку та інтернету.

Зараз Євген повернувся додому, після звільнення Бучі та показав в особистому блозі кадри, зняті на його подвір’ї. Перед своїм будинком продюсер “Орла і решки” побачив неприємну знахідку – нерозірваний ворожий снаряд.

“Ось такий подарунок лежить у мене на подвір’ї”, – написав Синельников під фото.

Нагадаємо, що у березні товариш Євгена, телеведучий Антон Птушкін, повідомив у своєму блозі про зникнення продюсера та його родини. Пізніше Синельников вийшов на зв’язок та розповів, що він переховувався разом із сином і дружиною у підвалі та не мав доступу до зв’язку та інтернету.

Зараз Євген знаходиться у безпеці в Україні та активно волонтерить і займається розповсюдженням важливої інформації про допомогу захисникам і мирному населенню.

Схожі статті