Ведуча ток-шоу “Право на владу” Наталія Мосейчук несподівано перейшла на російську мову: “Діагноз”

Одна з найвідоміших журналісток телеканалу 1+1 Наталія Мосейчук несподівано перейшла на російську мову та пояснила своє рішення відійти від солов'їної.

Майбутня зірка “плюсів” Наталія Мосейчук народилася в родині вчительки молодших класів та військового.

Вивчилася в музичній школі по класу фортепіано, а вищу освіту отримала в Житомирському педагогічному університеті на факультеті іноземних мов.

Втім, її покликом виявилася журналістика. Крім того, Наталія активно займається соціальними проєктами.

На 1+1 Мосейчук веде вечірній випуск новин ТСН, ток-шоу “Право на владу”, телемарафони важливих подій.

Наталія Мосейчук показала своїх батьків
Наталія Мосейчук несподівано перейшла на російську мову

Зараз вона регулярно з’являється в блакитних екранах українців, та не лише на телебаченні. Нещодавно зірка “плюсів” створила власний YouTube-канал, де бере інтерв’ю на актуальні теми сьогодення.

На одному з останніх вона навіть перейшла на російську мову і пояснила чому:

“Сьогодні розмова з російським адвокатом та блогером Марком Фейгіним. Говорили про російський діагноз. Перейшла на російську. Сподіваюся, що нас подивиться і той глядач. І почне прозрівати. Нашим ЗСУ буде менше роботи. Дякую кожному, хто приєднується. Це канал на майбутнє, щоб у нас була мапа того, що треба зробити і де стати кращими. Бережіть себе і Україну!”.

Фанати подякували Наталії за те, що завжди піднімає важливі теми, але не усім подобається вибір співрозмовників:

  • “Нечасто дивлюся марафон телеканалів, але коли в ефірі пані Мосейчук — відірватися неможливо. Якщо інші інформують, то Наталія “проживає” всю трагедію, дуже емоційно”;
  • “Наталя, ви молодець! Надихаєте! Бережіть себе!”;
  • “Скажіть, будь-ласка, чому ми досі “консультуємось” з усілякими “експертами” рфії? Невже ми ніколи не переростемо цей комплекс меншовартості?”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті