41-річна Соломія Вітвіцька зізналася, що породичалася зі Світланою Тарабаровою: сім’ї об’єднав син співачки (ФОТО)

Соломія Вітвіцька мало розповідає про своє особисте життя. Втім, як виявилося, воно у зірки цікаве та неординарне. Ведуча виявляється має родинні зв'язки зв Світланою Тарабаровою.

Соломія Вітвіцька має образ неймовірно працьовитої леді. Останні дні вона буквально живе студією “1+1” та новинами, адже зараз кожному громадянину важливо бути в курсі останніх подій. Та навіть у мороці цих днів вдається знайти трішки позитиву.

Виявляється, настрій знаменитості підіймає похресник – синочок Світлани Тарабарової.

41-річна Соломія Вітвіцька зізналася, що породичалася зі Світланою Тарабаровою

“Коли похресник надихає і примушує посміхнутися”, – публікує відео з малечею ведуча “Плюсів”

Тож ще раз прихильники дізналися, що Соломія Вітвіцька – кума популярної співачки. Дитину, яка росте серед зіркової рідні звати Іванком. Він ще дуже маленький, адже народився у 2018 році.

Що відомо про власну сім’ю Соломії Вітвіцької?

Зірка нашого телебачення народилася у місті Броди, на Львівщині. Вона зростала не сама, а з братом Северином. Цікаво, що у дитинстві її не похрестили і віру жінка обрала у вельми дорослому віці.

Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим
Соломія Вітвіцька з колишнім чоловіком Владом Кочатковим

У 2013 році Вітвіцька відгуляла пишне весілля з кліпмейкером Владиславом Кочатковим. Пара подала на розлучення у 2021. Втім, екс-подружжя здивувало своїми стосунками фанатів. Вони розійшлися без зайвих скандалів і навіть публічного обговорення свого сімейного життя, як то робить багато селебрітіз. Пара продовжує підтримувати дружні зв’язки і навіть у теперішні нелегкі часи тримається разом.

Власних діток Соломії та Владу доля не дала, хоча ведуча дуже мріяла народити первістка.

Схожі статті