Ксенія Мішина ніжно привітала свого сина Платона з днем народження: чи привітав дитину колишній вітчим Еллерт

Будь-яка мама хоче, щоб у її дитини було все добре, особливо на день народження. Мами намагаються зробити чудовий подарунок малюкам і бажають всього найкращого

Нині в Україні непростий час. Багато людей переосмислюють своє ставлення до життя та пріоритетів, які у них були раніше. Проте життя продовжується, і дорослі та діти святкують день народження. Сьогодні у сина Ксенії Мішиної синові виповнилося 10 років. Це знаменна подія не лише для дитини, а й для мами. Ксенія Мішина на своїй сторінці в інстаграмі розмістила фото. На ньому вона разом із маленьким Платоном мирно сплять. Ця фотографія розчулює. Ксенія Мішина зворушливо привітала свого сина і найголовніше побажала йому жити у тому світі, де йому не доведеться воювати. Актриса також побажала, щоб Платон мав право голосу і завжди перемагав. Як сказала Ксенія Мішина, життя Платона завжди тримає її на плаву. Коли акторці важко в житті та на душі кішки шкребуть, то досить їй подивитися на Платона і все йде і Ксенія Мішина каже, що вона заспокоюється і серце її сповнюється ніжністю та надією.
Актриса розповіла, що з перших секунд життя Платона вона відчула його чоловічу енергію, сильний і прекрасний характер. Ксенія Мішина написала: “Я бажаю тобі жити у такому світі, у якому характер ти зможеш виявляти щодня, перемагаючи себе. Перемагаючи лінощі, хитрість, невігластво, нудьгу чи зневіру. Чи привітав Платона колишній вітчим Еллерт, Ксенія Мішина не уточнює. Після того, як Ксенія Мішина розмістила це фото в соцмережах, її шанувальники сердечно привітали маму з днем народження Платона. Вони побажали їм мирного неба та здоров’я.
Акторка вірить, що її син принесе у світ світло, і вона йому у цьому всіляко допоможе.

Схожі статті