Дружина композитора Ігоря Поклада показала як виглядає їхня садиба у Ворзелі: подружжя повернулося додому

Те, що роблять окупанти у захоплених містах та селах не піддається жодному поясненню. Це не армія - це моральні виродки, яких у росії вважають "другою" армією світу. У всьому світі теж так раніше рахували, та даремно. ВСУ це довели

Після подій 24 лютого 2022 року, які сталися в Україні, багато сімей вимушено переїхали у безпечні місця на захід України чи за кордон. Деяким людям не вдалося вчасно виїхати з різних причин. Так нещодавно у місті Ворзелі під Києвом залишилися композитор Ігор Поклад та його дружина Світлана. Вони не встигли покинути Ворзель і опинилися в оточенні рашистів. Дмитро Гордон, дізнавшись про це, звернувся до соцмережі за допомогою. Він попросив, щоб хтось може, вивіз знаменитого українського композитора з небезпечного місця. До того ж в Ігоря Поклада та його дружини вже не було продуктів, і вони перебували в підвалі. Один сміливець, ризикуючи своїм життям, знайшов у Ворзелі цю сім’ю і вивіз їх із міста в безпечне місце. Таким чином він їх урятував від неминучої смерті. Невідомо як склалася доля композитора в цій ситуації, коли вони залишалися у Ворзелі. Нещодавно Ворзель був звільнений від рашистів і Ігор Поклад із дружиною повернувся додому. Дружина композитора Поклада показала їхню хату після візиту окупантів. На цих фото видно на що перетворили окупанти їхню садибу. У Ворзелі рашисти зруйнували багато будівель, залишили розтяжки та перетворили гарне українське містечко на “філію пекла”. Коли Ворзель розмінували сапери та будинок подружжя Поклад перевірили на наявність мін, тільки тоді подружжя змогли зайти в будинок. Псковська десантно-штурмова дивізія, що нібито вважається “елітою російської армії”, деякий час проживала в їхній садибі. Як сказала Світлана Поклад: “Так ось ця “еліта” жила в нашому домі – милися, у більярд грали, спали, розграбували будинок і наостанок ще замінували! Було страшно заходити. Замки зірвані, двері зламані”.

Що залишили після себе рашисти

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.