Переможець МастерШеф-5 Євген Клопотенко знайшов привід виїхати в Польщу: створив проєкт “Український борщ єднання”

Сьогодні про Україну знають у всьому світі, не тільки після подій, що трапилися 24 лютого 2022 року, а й через національні страви, зокрема український борщ

Події, що сталися в Україні після 24 лютого 2022 року, сколихнули весь світ. Агресивна політика Росії зняла маску з лиця цієї країни та показала, що є російською федерацією. Демократичні країни підтримали Україну і згуртувалися щодо санкційної політики проти росії. Також у Європі та США організовуються різноманітні благодійні заходи для збирання грошей та передачі їх Україні. Так, 13.04.2022 року у Варшаві, Польща стартує культурний проєкт “Український борщ єднання”. Його організовують як благодійний захід, який має консолідувати українців. Кошти цього заходу підуть на підтримку України.
Євген Клопотенко та Марина Соботюк розпочнуть популяризацію борщу на польському ранковому шоу Dzień Dobry на TVN. Далі Євген Клопотенко готуватиме український борщ для гостей. Такий український борщ, як готує Євген Клопотенко, мало кому вдається приготувати. Майстерність Євгена Клопотенка та давній рецепт українського борщу нікого не залишить байдужим.

Євген Клопотенко розповів про плани на дітей
Євген Клопотенко готує український борщ

Для інформації: Україну підтримують не лише політики та прості люди у всьому світі, а й представники шоубізнесу у багатьох країнах. Завдяки таким діям російські зірки бачать, що їх не сприймають у демократичному світі. Тепер настала нова епоха, і все, що пов’язане з росією, її сучасною культурою блокується. По всіх країнах змінилося ставлення до росіян. І це, своєю чергою, також сприяє ізоляції російської федерації. Потрібно показати агресивній росії, що треба розплачуватися за її звірства в Україні. Українці знають, що незабаром ЗСУ відкинуть російські війська до кордону та окупантів більше не буде на нашій землі. Україна переможе. Слава Україні!

Схожі статті