Чоловік Насті Каменських Потап назвав слова покійного Кузьми Скрябіна пророчими: “Андрюха мав рацію” (Відео)

Відомий український продюсер і музикант Потап поділився кадрами з архівного інтерв'ю нині покійного Кузьми Скрябіна, слова якого виявилися пророчими.

Чоловік Насті Каменських Потап зараз активно веде свою сторінку в соціальних мережах, де щосили намагається підняти дух співвітчизників у ці непрості для України часи, але й без суму обійтися неможливо.

Цього разу підписники звернули особливу увагу на публікацію, у якій репер опублікував архівні кадри з інтерв’ю Андрія Кузьменка, і написав:

“Андрюха мав рацію…”.

Так, ще за життя Кузьма бажав рідній Батьківщині знайти президента-патріота, який би зміг відстояти країну, а конфлікт почався вже давно, просто більшість українців робили вигляд, що нічого такого не відбувається, бо особисто це їх не торкалося.

Під відео користувачі мережі залишили безліч коментарів — більшість вважають слова Скрябіна пророчими, та дуже за ним сумують:

  • “Той, хто писав пісні і завжди був правий, український проповідник”;
  • “Дуже був класною людиною, назавжди буде в моєму серці. Пам’ятаю, як він допомагав людям та нашим хлопцям, коли все тільки починалося… Дуже жаль, що його немає…”;
  • “Війна пам’ять! Людина з великої літери. Вчуся в нього любові до своєї країни”;
  • “Він завжди говорив те, що думає, істину! І при цьому завжди на позитиві, з гумором”.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко пішов з життя 2 лютого 2015 року в результаті ДТП.

Як виглядає пам'ятник на могилі Кузьми Скрябіна
Потап назвав слова покійного Кузьми Скрябіна пророчими

Співак їхав за кермом свого позашляховика по слизькій від дощу і морозу дорозі, а на одному з затяжних поворотів не впорався з кермуванням та в’їхав у молоковоз.

Скрябіна не стало на місці. Для всієї України це стало справжнім ударом.

Схожі статті