46-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому так і не стала мамою: “Господь не дав мені”

Популярна українська співачка Наталія Могилевська завжди була відвертою у спілкуванні з прихильниками, а цього разу вона нарешті зізналася, чому так і не стала мамою.

Без перебільшень Наталія Могилевська є однією з найвідоміших артисток українського шоу-бізнесу з величезною кількістю фанатів, тож її особисте життя неабияк хвилює публіку.

Відомо, що заміжньою співачка була лише раз — у молодості вона вийшла заміж за бізнесмена Дмитра Чалого, з яким швидко розбіглася, бо Наталка завжди була кар’єристкою, а її новоспечений чоловік хотів бачити поряд з собою берегиню домашнього вогнища.

Наталія Могилевська вперше зізналася, чому так і не стала мамою

Інші серйозні стосунки Могилевська побудувала з Єгором Долініним і навіть прийняла як рідних його доньок, проте зрештою роман обірвався.

Своїх дітей у зірки немає, хоча мережею регулярно гуляють чутки про її вагітність — як тільки-но з’являються фото з не дуже вдалих ракурсів, де живіт Наталії виглядає округлим.

Колись на питання підписників про те, чи готова артистка до материнства, вона відповіла по-філософськи і сказала:

“Готовий учень — знайдеться вчитель. Готова стати матір’ю — знайдеться і дитина”.

Наталія Могилевська поділилася планами на дітей
Наталія Могилевська вперше зізналася, чому так і не стала мамою

А цього разу у себе в Інстаграмі Могилевська вперше чесно пояснила, чому досі не народила:

“Поки що Господь не дав мені рідних діток… Дякую тобі, Боже, що зараз допоміг мені зустріти і полюбити сотні”, – написала знаменитість та поділилася кадрами з дитячого притулку для переселенців.

Зауважимо, що Наталка регулярно відвідує волонтерські центри, де знаходяться тисячі українців, вимушених покинути свої домівки у ці непрості часи.

Артистка піднімає їм настрій і присутністю, і піснями, які дарує для співвітчизників.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.