60-річний Ігор Кондратюк відцурався від дружби з Оксаною Марченко після її відеозвернень: “Подружкою не була”

Ігор Кондратюк відверто прокоментував останні слова та вчинки своєї екс-колеги та дружини затриманого нардепа Віктора Медведчука Оксани Марченко.

Українського продюсера Ігоря Кондратюка довго вважали близьким другом ведучої Оксани Марченко. Вони разом працювали у декількох телепроєктах, під час зйомок яких Ігор ніколи не був скупий на компліменти для Марченко. Однак сам продюсер розвінчав ці чутки.

12 квітня президент України Володимир Зеленський повідомив, що СБУ затримали чоловіка Марченко – екс-нардепа Віктора Медведчука. Після того колишня зірка “Х-фактору” та “Україна має талант” влаштувала прес-конференцію в москві, на якій заявила, що не знає, де зараз перебуває її обранець. У свою чергу Кондратюк порадив його давній колезі звернутися до свого кума, аби той пішов з території України, тоді її чоловік буде на волі.

“Оксано, звернися до свого кума Путіна-х**ла, щоб забрався з України, і твій чоловік буде на волі!” – звернувся до Марченко Кондратюк.

Віктор Медведчук і Оксана Марченко
Віктор Медведчук і Оксана Марченко

Один із користувачів мережі написав Кондратюку, мовляв, як він так може говорити, якщо Марченко довгі роки була його близькою товаришкою. На що сам продюсер прокоментував, що з Оксаною вони не мали жодних дружніх стосунків, лише професійні. А люб’язності в кадрі були показником його вихованості, а також частково сценарію.

“Це до мене претензія чи просто констатуєте? Подружкою не була, колегою по роботі була. Але я не поїхав мізками, погодьтеся. Мене не цікавила їхня родина та дружба з нею”, – зазначив Кондратюк.

Оксано, звернись до свого кума Путіна-Х@йла, щоб забрався з України, і твій чоловік буде на волі! 🤬

Опубликовано Igor Kondratiuk Суббота, 16 апреля 2022 г.

Нагадаємо, СБУ затримала Медведчука 12 квітня. ФСБ РФ намагалась вивезти нардепа-втікача спочатку до Придністров’я, а згодом – до Москви. СБУ затримала на виїзді з Київської області.

Схожі статті