MELOVIN розповів, у яких він стосунках з партнеркою по “Танцях з зірками” Лізою Русіною: кохання на відстані

Відносини між закоханими в цей важкий для України час для деяких пар набуває зовсім іншого забарвлення. Люди стали цінувати стосунки та оберігати їх

Події, що відбулися після 24 лютого 2022 року, розкидали людей по всій Україні. Більшість виїхала за кордон. Західні країни та США засудили політику російської федерації щодо України. Після введення сильних санкцій проти росії та росіян конкретно, багато росіян втратили роботу, а підприємства стали закриватися. Це лише мала дещиця того, що росія не отримали за своє мовчання, яке сприяло події в Україні 24 лютого 2022 року. В Україні багато родин переїхали в західну частину країни, деякі люди втратили зв’язок із родичами, дурнями та коханими. Деякі представники українського шоубізнесу теж опинилися у різних країнах. Так, наприклад, український співак Melovin (справжнє ім’я – Костянтин Бочаров), раніше зустрічався зі своєю партнеркою по “Танцям із зірками” Лізою Русіною.

Melovin фарбує нігті
Melovin скучив за Лізою і не може дочекатися, коли вони зустрінуться

Події, що відбулися в Україні після 24 лютого 2022 року, розлучили їх. Дівчина Melovin виявилася за кордоном, а сам співак залишився в Україні. Він став волонтером та допомагає українцям. Проте свою професію Melovin не покинув. Які у нього сьогодні стосунки з Лізою Melovin розповів програмі “ЖВЛ”. Як повідомив співак, він скучив за Лізою і не може дочекатися, коли вони зустрінуться. Melovin повідомив, що Ліза зараз перебуває за кордоном. Їхні стосунки зараз співак назвав платонічними. Як сказала його дівчина Ліза: “Мел, у нас з тобою такі вільні стосунки, що я просто чекаю зустрічі та більше нічого тобі розповідати не буду.” Melovin цінує їхні стосунки та каже, що розлучення ще сильніше зміцнило їхні стосунки.

Схожі статті