Тестя Романа Сасанчина важко поранили: дружина переможця “Голосу країни” Іванна повідомила сумну новину

Дружина відомого українського музиканта Романа Сасанчина Іванна повідомила про те, що її батька поранили, коли він захищав Україну. Усі деталі в нашій статті.

Рік тому молода пара Роман Сасанчин та його дівчина Іванна вирішили розвивати свої мікроблоги в соціальній мережі Instagram. Тривалий час обраниця музиканта не наважувалася на цей крок, але все ж таки прийняла виклик. Впродовж цих місяців фанати пари спостерігали за тим, як Іванна змінюється, готується до материнства, стає дружиною, тощо.

Роман Сасанчин присвятив пісню дружині, яка забрала доньку і поїхала за кордон
Тестя Романа Сасанчина важко поранили

Пара впустила користувачів у найпотаємніші моменти свого особистого життя. Наприклад, пологи. Однак, увага публіки все ж таки почала випробувати на міцність і пару, і психіку Іванни, яка нещодавно заявила, що покидає блог.

Тестя Романа Сасанчина важко поранили

Вона на це зважилася через те, що після її заяви про те, що їхньої з Романом сім’ї більше не існує, підписники та преса зробили висновок, що вони розлучаються. Однак, з’ясувалося, що це абсолютно не так і між молодими людьми просто виник конфлікт.

Але нещодавно в сім’ї дійсно сталася дуже погана подія. Нещодавно Іван опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звістку про те, що її батько був поранений, коли боронив Україну. Що саме сталося, дівчина не розповіла, але судячи з того, що чоловік госпіталізований, поранення не з легких.

Тестя Романа Сасанчина важко поранили. Скріншот особистої сторінки дівчини

Тим не менш, дівчина вдячна, що її батько вижив, буде одужувати і в цілому з ним все буде гаразд. Хіба що найближчим часом він точно не повернеться у ряди захисників. Але це вже не має значення.

Бажаємо тестю Романа Сасанчина скорішого одужання та міцного здоров’я!

Схожі статті