Андрій Макаревич розніс своїх співвітчизників, які критикують Пугачову і Хаматову: “Дерево замість голови”

Непрості стосунки сьогодні у середовищі шоубізнесу. Багатьом зіркам довелося переглянути свої пріоритети та ставлення до цінностей життя та грошей. Для більшості російських зірок гроші виявилися найголовніше

Після подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, багато людей по-різному стали дивитися на життя. Кожному треба було визначитися на чиєму він боці: добра чи зла. Це виявилося проблемою для представників російського шоубізнесу. Мало хто ризикнув в авторитарній державі правдиво і критично відгукнутися з приводу цих подій в Україні. Такі зірки, як Кіркоров та Басков, або мовчать про це, або явно підтримують дії росії в Україні. За цими представниками шоубізнесу, як і за іншими, все зрозуміло. Вони просто бояться втратити високооплачувану роботу та свої гонорари. Андрій Макаревич з перших днів засудив політику Росії щодо України.

Андрій Макаревич
Андрій Макаревич поїхав з росії та сьогодні перебуває в Ізраїлі

Нещодавно співак дав інтерв’ю Ксенії Собчак і різко розкритикував нерозумних російських хамів, які пишуть про тих людей, яким вони в підметки не годяться. Як сказав Андрій Макаревич, ці росіяни критикують Аллу Пугачову та актрису Чулпан Хаматову, а самі й мізинця їх не стоять. Співак сказав про такі хами, які підтримують росію щодо того, що вона зараз робить в Україні. Андрій Макаревич констатує, що ці люди не мають права говорити про Аллу Пугачову та Чулпан Хаматову, які поїхали з російської федерації. Макаревич сказав: “Це дерево замість голови. Ці люди мене зовсім не цікавлять”. Для інформації: Андрій Макаревич поїхав з росії та сьогодні перебуває в Ізраїлі. Там у співака народився син. Андрій Макаревич народився 11.12.1953 року у москві, росія. У 1969 році Андрій Макаревич заснував рок-групу “Машина часу”.

Схожі статті