56-річний Віктор Павлік обріс бородою і змінився до невпізнаваності: в мережі знайшли причину таких разючих змін

Віктор Павлік вже тривалий час живе у розлуці з дружиною Катериною Репяховою. Вперше за тривалий час чоловік показався у мережі. Зміни у зовнішності вразили фанатів.

Віктор Павлік. 2 роки тому він знайшов свою другу половинку та не приховував, що до нього у життя прийшло справжнє щастя. Втім, 24 лютого перекреслило і цю гарну сторінку його долі. Молода дружина Катерина разом із крихітним синочком Михайликом змушена була полишити Україну, відправившись до родичів в Ізраїль.

Музикант тривалий час не ділився своїми персональними фото після розлуки, але відважився вийти на зв’язок з прихильниками у новомодній мережі “Тік-ток”. Фанати були ошелешені, адже співак став носити нетипову для нього густу бороду.

56-річний Віктор Павлік обріс бородою і змінився до невпізнаваності

Користувачі відверто висловились, зауваживши, що не впізнали артиста:

  • “Подивіться, який він запухлий від горілки”
  • “Не пройшло і двох місяців”
  • “Не впізнала одразу, впізнала по голосу. Всі ми постаріли від горя”
  • “Ти хто?”
  • Коментарі під публікацією Віктора Павліка

Втім, були й ті, хто заступився за Віктора, звернувши увагу на те, що у потоці хейту підписники не почули головного – благословіння всім, хто з України.

Нагадаємо, що Віктор Павлік одружився з Катериною Репяховою у 2020 році. Пара, щоправда не зіграла пишного весілля, адже у знаменитості на той час занедужав син. Намагався врятувати його артист разом з колишньою дружиною. Втім, Павло Павлік так і не переміг хворобу. Згодом молода обраниця музиканта завагітніла – і знову парі було не свята, адже потрібно було докласти зусиль для майбутнього маленького синочка. Врешті-решт, у 2022-му біда розкидала пару по різні боки кордону, адже співак не зміг, як і всі чоловіки, полишити Україну.

Схожі статті