Тоня Матвієнко показала зблизька обличчя своєї 74-річної мами Ніни Матвієнко без макіяжу: наче старша сестра

Українська співачка Тоня Матвієнко показала обличчя своєї 74-річної мами Ніни Митрофанівни зблизька і без макіяжу. Від народної артистки неможливо відвести погляд.

Ніна Матвієнко — справжня зірка вітчизняної естради, унікальний голос якої впізнає кожен українець. Попри свій поважний вік, артистка в мирні часи часто виступає з концертами та з’являється на телебаченні, а також захоплює численних шанувальників своїм квітучим зовнішнім виглядом.

В Інстаграмі Тоні Матвієнко з’явилося нове сонячне фото зіркової матері у віночку з кульбаби, на якому вона постала без грама косметики з теплою усмішкою.

“Я так скучила”, – підписала кадр Антоніна.

Тоня Матвієнко показала зблизька обличчя своєї мами Ніни Матвієнко без макіяжу
Тоня Матвієнко показала зблизька обличчя своєї мами Ніни Матвієнко без макіяжу

Варто зауважити, що зараз Тоня з доньками Уляною і Ніною знаходиться за кордоном, а її чоловік Арсен Мірзоян і мама Ніна Митрофанівна залишилися в Україні — родині нелегко бути в розлуці, адже вони раніше вони жили всі разом у великому будинку народної артистки.

На фото не можна не помітити, як молодо Матвієнко-старша виглядає у свої 74 роки навіть без макіяжу і сценічного гриму.

Тоня Матвієнко прокоментувала розрив батьків
Тоня Матвієнко показала зблизька обличчя своєї мами Ніни Матвієнко без макіяжу

В одному з інтерв’ю знаменитість ділилася секретами краси — часникова вода, часті прогулянки на свіжому повітрі, музика:

“Ще треба пити частіше гаряче, більше гуляти на вулиці, насолоджуватися цвітінням садів, ходити на симфонічні концерти — вони лікують душу. Головне — вести активний спосіб життя, а не зачинятися в чотирьох стінах”.

Ніна Митрофанівна не єдина зірка української естради, хто на восьмому десятку виглядає приголомшливо — наприклад, Софія Ротару теж не пасе задніх, але вона неодноразово вдавалася до пластичної хірургії на відміну від Матвієнко.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.