Тоня Матвієнко показала зблизька обличчя своєї 74-річної мами Ніни Матвієнко без макіяжу: наче старша сестра

Українська співачка Тоня Матвієнко показала обличчя своєї 74-річної мами Ніни Митрофанівни зблизька і без макіяжу. Від народної артистки неможливо відвести погляд.

Ніна Матвієнко — справжня зірка вітчизняної естради, унікальний голос якої впізнає кожен українець. Попри свій поважний вік, артистка в мирні часи часто виступає з концертами та з’являється на телебаченні, а також захоплює численних шанувальників своїм квітучим зовнішнім виглядом.

В Інстаграмі Тоні Матвієнко з’явилося нове сонячне фото зіркової матері у віночку з кульбаби, на якому вона постала без грама косметики з теплою усмішкою.

“Я так скучила”, – підписала кадр Антоніна.

Тоня Матвієнко показала зблизька обличчя своєї мами Ніни Матвієнко без макіяжу
Тоня Матвієнко показала зблизька обличчя своєї мами Ніни Матвієнко без макіяжу

Варто зауважити, що зараз Тоня з доньками Уляною і Ніною знаходиться за кордоном, а її чоловік Арсен Мірзоян і мама Ніна Митрофанівна залишилися в Україні — родині нелегко бути в розлуці, адже вони раніше вони жили всі разом у великому будинку народної артистки.

На фото не можна не помітити, як молодо Матвієнко-старша виглядає у свої 74 роки навіть без макіяжу і сценічного гриму.

Тоня Матвієнко прокоментувала розрив батьків
Тоня Матвієнко показала зблизька обличчя своєї мами Ніни Матвієнко без макіяжу

В одному з інтерв’ю знаменитість ділилася секретами краси — часникова вода, часті прогулянки на свіжому повітрі, музика:

“Ще треба пити частіше гаряче, більше гуляти на вулиці, насолоджуватися цвітінням садів, ходити на симфонічні концерти — вони лікують душу. Головне — вести активний спосіб життя, а не зачинятися в чотирьох стінах”.

Ніна Митрофанівна не єдина зірка української естради, хто на восьмому десятку виглядає приголомшливо — наприклад, Софія Ротару теж не пасе задніх, але вона неодноразово вдавалася до пластичної хірургії на відміну від Матвієнко.

Схожі статті