Ігор Кондратюк вперше розповів, як тиснув руку чоловіку Марченко Медведчуку: “Він фінансував цю історію”

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк дав нове інтерв'ю, у якому розповів, як тиснув руку чоловіку Оксани Марченко Віктору Медведчуку.

Ні для кого не секрет, що Ігор Кондратюк і Оксана Марченко не лише співпрацювали в проєктах “Х-Фактор” та “Україна має талант”, а й дружили одне з одним.

Та останні події кардинально змінили думку продюсера про свою екс-подругу, яку він публічно назвав зрадницею в інтерв’ю Славі Дьоміну на YouTube-каналі “Люкс ФМ”.

Крім того, Кондратюк зізнався, що кілька разів тиснув руку чоловіку Марченко Медведчуку, хоча, за його власними словами, ніколи не сприймав Віктора як політика:

“Вітався пару разів за руку, тому що був такий епізод, це не є секретом, коли ми літали на “Україна має талант” 1 сезон, це був дуже масовий кастинг, наймасовіший в історії українського телебачення. Ми їздили по Україні і робили кастинг телевізійний, зйомки на місцях, ми літали на літаку Марченко і Медведчука. Не знаю, може, це були орендовані літаки, я взагалі цю схему не знаю. Але він пару разів зустрічав її з літака, ми віталися за руку”.

Ігор Кондратюк вперше розповів, як тиснув руку чоловіку Марченко Медведчуку

Крім того, Ігор Васильович колись брав участь у заході, який фінансував з власної кишені Медведчук:

“Один раз ми з ним зустрілися на заході, який називався… Як це ж називається… Звітний концерт танцювального колективу, в якому на той момент танцювали моя маленька доця і їхня, ну ця похресниця путіна, спільна донька Медведчука і Марченко, він фінансував цю історію, привіталися — здрастє, здрастє”, – поділився Кондратюк.

Оксана Марченко та Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк вперше розповів, як тиснув руку чоловіку Марченко Медведчуку

Схожі статті