54-річний Філіп Кіркоров зрадив дружині Аллі Пугачовій, якій клявся у вічному коханні: “У кожного своє життя”

З'ясувалося, що між Філіпом Кіркоровим та Аллою Пугачовою немає таких міцних стосунків, про які він запевняв пресу декілька років тому. Усі деталі в статті.

Розрив з Аллою Пугачової для Філіпа Кіркорова був дуже болючим. Поп-король не визнавав своєї провини, вважав, що Примадонна його зрадила. І не дивлячись ні на що, запевняв, що він втратив кохану жінку, яку буде пам’ятати усе своє життя і, звісно, з якою буде підтримувати зв’язок.

Філіп Кіркоров зрадив екс-дружину Аллу Пугачову

Філіп Кіркоров шкодує про шлюб з легендарною Аллою Пугачовою
Філіп Кіркоров зрадив екс-дружину Аллу Пугачову

Варто відмітити, що преса не вірила виконавцеві. Подейкували, що таким чином Філіп Кіркоров підлизується до колишньої дружини, яка може сприяти його заробіткам та кар’єрі. І от нещодавно з’ясувалося, що насправді Філіпо Бедросович дійсно не був вірним своїм словам, і вже давно попрощався з коханням всього свого життя.

Необхідно відзначити, що зменшення зацікавленості Кіркорова у Пугачовій синхронізувалося зі спадом у її кар’єрі, адже останні декілька років вона взагалі ні для кого не виступала, а тихо проживала разом сім’єю у своєму замку та займалася вихованням двійнят.

“Я Аллу востаннє бачив роки три-чотири тому. Наші шляхи давно розійшлися. І у кожного своє життя”, — уточнив Філіп.

Нагадуємо, що не так давно Філіп Кіркоров потрапив у гучний скандал через те, що намагався підтримати Віктора Медведчука та Оксану Марченко, які звинувачуються у державній зраді. Олігарх, який втік з-під домашнього арешту, за думкою виконавця є законопослушною людиною, а його затримання навпаки незаконне.

Тим часом сам поп-король і не заперечує того факту, що його звернення в соціальних мережах було жестом близького друга сім’ї.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.