Як Таюне допомагає зберегти Олегу Виннику імідж самотнього вовка: на концерти ходитимуть більше фанаток

Завжди у шоубізнесі є таємниці. Однак через час шанувальники та засоби масової інформації докопуються до всіх таємниць. А коли вони відчиняють двері до таємної кімнати, ви з подивом виявляєте, що таємниці й не було

Кожна людина має другу половинку. Люди бережуть її та намагаються не афішувати стосунки. Любов любить тишу. У представників шоубізнесу те саме. Вони закохуються, одружуються, заводять коханок і дехто розлучається. Усі як у звичайних людей. Однак, зважаючи на те, що за ними постійно спостерігають їхні фанати та засоби масової інформації, зірки намагаються ще більше приховувати свої стосунки. Наприклад Таюне та Олег Винник.

Як виглядає дорослий син Олега Винника і Таюне
Олег Винник і Таюне

Чуток про їхні стосунки ходять багато. Досі ніхто не знає, хто є Таюне для Олега Винника: дружина, коханка чи мати його дитини. Все вкрите мороком. Нижче ви можете ознайомитися з фактами, яких могли та не знати. У дев’яності роки Таюне та Олег Винник з’явилися у селі співака та зіграли пишне весілля. Дотепер багато односельців Олега Винника згадують як це було. Весілля запам’яталося надовго у селі. Далі – Таюне проста жінка і не зарозуміла. Вона може просто зайти в будь-яку сільську крамницю і купити, що їй потрібно, абсолютно не комплексую, що вона зірка. Таюне привітна. Ця риса дуже відрізняє її від багатьох представників шоубізнесу. І найголовніше: Олег Винник та Таюне живуть разом, але старанно приховують цю інформацію. Річ у тому, що Олега Винника обожнюють жінки, особливо молоді. І звичайно, коли вони знають і бачать перед собою самотнього вовка – Олега Винника, тобто якась надія стати його вовчицею. Тому на концерти до самотнього (у дужках) вовка приходять більше фанаток.

Схожі статті