46-річна Наталія Могилевська має дітей? Куди пропали таємні доньки, за яких співачка упадала всією душею

Наталія Могилевська офіційно не має шлюбу та дітей. Втім, лише віддані фанати зірки пам'ятають, що досвід материнства у неї таки був. Дізнайтеся про це більше.

Наталія Могилевська. Ця популярна співачка завжди у центрі уваги. Фанатів цікавить не лише її творчість, а й особисте життя. Зірці 46 і вона ще не мала своїх дітей.

Наталя Могилевська Єгор Долинін

Проте, один з її шлюбів таки приніс омріяний досвід виховання підростаючого покоління. Річ у тім, що у 2006 році співачка отримує пропозицію руки і серці від перспективного бізнесмена Єгора Долініна. Пара щасливо одружуються, і у нову родину чоловік приводить трьох своїх донечок. Їх звати Василіса, Варвара та Вероніка. Пізніше про цю сторінку свого життя артистка скаже:

“…Якщо чесно, я вважаю, що у мене було не два шлюби, а лише один – справжній. Це стосунки з Єгором Долініним. Протягом п’яти років я виконувала обов’язки господині дому та жінки, яка повинна піклуватися про свого коханого чоловіка і його дітей”

46-річна Наталія Могилевська має дітей

Зірка також повідала, що ставилася до дівчаток, наче як до рідних. Ділилася з ними навіть своїми дизайнерськими речами. Допомагала з вихованням їхньому таткові. Єгор Долінін стверджує, що його доньки і досі пам’ятають Наталію та дуже її люблять. Навіть на публічних світлинах це помітно – дівчата буквально виснуть з обіймами на своїй названій мамі.

Проте стосунки не витримали. У 2011 році подружжя розходиться. Могилевська згадуватиме, що дуже сильно захоплювалася шоу-бізнесом, а роль дружини відходила на другий план. Втім, зірка не сумнівається, що зможе стати справжньою мамою.

Схожі статті