Василь Вірастюк вперше показав свою маму, до якої вирвався на день народження посеред війни: як дві краплі води

Володар титулу найсильнішої людини світу Василь Вірастюк вперше показав свою маму, на день народження до якої вирвався зі столиці посеред війни.

Василь Вірастюк — відомий український спортсмен, заслужений майстер спорту України, власник титулу “Найсильніша людина світу” 2004 року, неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві, актор і з 2021-го народний депутат від партії “Слуга народу”.

З початком війни в Україні Вірастюк показав шанувальникам, що готовий до будь-якого розвитку подій — навіть якщо доведеться боронити Батьківщину особисто. Ще 24 лютого Василь виклав фото з озброєнням, та написав:

“Готовий боронитися, боронити родину, боронити рідне місто, боронити Україну. Ми прорвемось, адже ми на своїй землі, правда за нами, на нашому боці! Будьмо сильними”.

Зараз спортсмен активно займається волонтерством, не забуває про роботу у Верховній Раді, а також приділяє час родині.

Василь Вірастюк вперше показав свою маму

Цього разу у себе в Інстаграмі Вірастюк показав фото з мамою у день її народження 2 травня і присвятив їй теплі привітання:

“У моєї мамусі сьогодні день народження. Бажаю здоров’я та довгих років щасливого життя”.

Василь Вірастюк вперше показав свою маму,
Василь Вірастюк вперше показав свою маму,

Крім того, Василь залишив відмітку про своє місцезнаходження — на свято до рідненької приїздив у додому в Івано-Франківськ.

Важко не помітити, як зірковий син схожий на свою матусю — особливо очами та усмішкою.

До речі, не так давно і сам Вірастюк святкував власний день народження — йому виповнилося 48, а головним бажанням іменинника став мир і перемога.

Схожі статті