З’явилися знімки таємної дружини Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка: не повелитель вовчиць, але також красень

У мережі з'явилися ексклюзивні знімки, на яких імовірна таємна дружина Олега Винника знаходиться в обіймах продюсера Геннадія Вітера. Усі деталі в статті.

Про імовірний роман між Олегом Винником та його бек-вокалісткою Таюне поговорюють майже з самого початку кар’єри артиста в Україні. І варто відмітити, що дуже скоро журналістам вдалося докопатися до правди.

48-річний Олег Винник майже місяць не виходить на зв'язок
З’явилися знімки таємної дружини Олега Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка

Представники ТСН дісталися села, де народився та ріс Олег Винник і дізналися від жителів, що насправді співак одружився зі своєю бек-вокалісткою, яку звуть Таїсія Сватко, і зіграв весілля на два села. Згодом пара покинула Україну і перебралася до Німеччини.

З початку дев’яностих і до двотисячних вони будували своє життя в Європі. Олег встиг стати справжньою зіркою театру.

З’явилися знімки таємної дружини Олега Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка

Повернувшись до України, пара вирішила не розкривати деталі своїх стосунків, вочевидь розраховуючи на прихильність фанаток, які завжди вважали, що Олег Винник — холостяк. Тим цікавіше стає кадр, який безсумнівно був зроблений близько 10 років тому. На ньому Таїсія зображена разом з продюсером телеканалу “Українa” Геннадієм Вітером. Знаменитості ніжно обіймаються, і виглядають наче пара.

З’явилися знімки таємної дружини Олега Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка

Цікаво, що Таюне ніколи не говорила про стосунки, які її пов’язують з продюсером. Адже не варто виключати, що знаменитості є друзями.

Нагадуємо, що з кінця лютого Олег Винник зник з інфополя. Час від часу співак з’являвся на своєму акаунті в соціальній мережі Instagram, щоб привітати українців зі святами, але здебільшого ніяк не озвучував ані своєї позиції, ані бажання якось допомогти. Є висока імовірність, що співав знайшов прихисток у себе в квартирі в Берліні.

Схожі статті