Як виглядала і чим займалася перша дружина Юрія Горбунова: красуня не гірше Осадчої лишилася на самоті

Юрій Горбунов і Катерина Осадча стали однією з популярних пар українського шоу-бізнесу. Втім, мало хто пам'ятає, що у знаменитості був ще один шлюб.

Красою стосунків Каті та Юри захоплюються мільйони українців. Проте, до того, як укласти свій чудовий союз, вони вже мали сімейний досвід.

Першою обраницею Горбунова стала граціозна жінка на ім’я Людмила. Вона – колишня актриса балету Івано-франківського театру. Бажання займатися родиною та побутом виникло у неї після походу до РАГСу. Цікаво, що у пари була різниця у віці. Рівно на 10 років обраниця була старшою за чоловіка.

Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова

У 1995 році вони офіційно стали парою. Разом прожили близько 20-ти років. Втім, Господь не дав діток цій парі. Проте, Юрій, як справжній чоловік вирішив вдочерити доньку своєї коханої жінки. Він буквально став другим батьком дівчинці Ксенії.

Як виглядає і чим займається перша дружина Юрія Горбунова

Вона вже давно стала дорослою і навіть народила своїх власних дітей – онуків Юрію.

Кохання у родині Горбунових стало на паузу у 2015 році. Згодом шоумен заявить, що розійшовся з обраницею через різні погляди на життя. Після розлучення артист дуже швидко закрутить роман з Катериною Осадчею, яких знаменитості будуть ретельно приховувати.

Щоправда, таємницю не вдалося утримати. Спершу фанати помітили, що фігура головної зірки “Світського життя” підозріло округлилася. Згодом стало відомо, що Катя – вагітна. У 2017 році народився син Іван, а у 2021 доля подарувала родині ще одного хлопчика – Данила. Поява дитини стала несподіванкою, адже подружжя мріяло про донечку.

Схожі статті