Ірина Білик зізналася, куди зник її колишній чоловік Аслан Ахмадов: не захистив родину, а подбав про власну шкуру

Відома українська співачка Ірина Білик дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому вперше розповіла, куди подівся її колишній чоловік Аслан Ахмадов.

Минулого року відома українська співачка Ірина Білик повідомила, що розлучається зі своїм четвертим чоловіком Асланом Ахмадовим. Благовірний артистки, скориставшись пандемією, уникав зустрічі з сім’єю і не бачився з рідним сином понад рік.

Варто відмітити, що маленький Табріз чекав на зустріч з татом, яка відбулася лише після розриву. Ірина Білик зрозуміла, що їхньому шлюбу настав кінець, тож і повідомила пресі, що їй урвався терпець і вона вирішила розлучитися.

Ірина Білик зізналася, куди зник її колишній чоловік Аслан Ахмадов

Зірка добре ставилася до колишнього і після розлучення. Увесь цей час вони спілкувалися. Аслан підтримував Ірину, не дивлячись ні на що. Хоч і здалеку.

Нещодавно чоловік проявив себе, адже його родина потрапила у неймовірно кризу, і потребувала його підтримки. Але Аслан злякався і втік. Це сталося після того, як він публічно не підтримав дії російської федерації. Вочевидь, чоловік невірно оцінив свої сили та дух, і врешті-решт, вирішив сховатися в Азербайджані.

“Він справді почав в інтернеті розповідати, що відбувається в Україні, про те, що я та його син поїхали, що нам ніде жити. Але потім йому зателефонували друзі та сказали, що це небезпечно – висловлювати свою думку в інтернеті. Сказали, що краще мовчати зараз, бо декого вже посадили”, – сказала артистка.

Через цю ситуацію Аслан поїхав до своїх рідних, які мешкають у Баку. Білик зізналася, що дуже щаслива, що її колишній чоловік має ще один паспорт – азербайджанський.

“Він зараз поїхав до Баку, там живе наші бабуся та дідусь. Він зараз в Азербайджані, і я дуже рада, що в нього також є азербайджанський паспорт”, – підсумувала зірка.

Схожі статті