Наталія Могилевська заспівала з вагітним животом: навіть не намагалася приховати своє цікаве положення (ФОТО)

В мережі спливли фото вагітної Наталії Могилевської з доволі помітним животиком, який вона навіть не приховувала під час виступу. Що відомо про поповнення співачки?

Наталія Могилевська — талановита співачка та приваблива жінка, серце якої офіційно вільне, адже вона незаміжня. Дітей у неї також немає, при цьому зірка не виключає можливості стати мамою, а в публічному полі регулярно пліткують про її цікаве положення.

Цього разу увагу користувачів мережі привернули фото, на яких Могилевська постала вагітною — артистка обережно тримає животик та співає з музикантами у звукозаписувальній студії.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Наталія Могилевська заспівала з вагітним животом

Важко сперечатися з тим, що вагітність Наталці дуже пасує, та насправді ці кадри з фільму — вона взяла участь у зйомках романтичної комедії “Київський торт” і зіграла роль вагітної співачки.

За сюжетом, цікаве положення Могилевській приписали для того, головний герой мав змогу проявити свої батьківські якості.

Вагітна Наталія Могилевська знялася в кіно
Наталія Могилевська заспівала з вагітним животом

В реальності знаменитість по-філософськи ставиться до питання материнства. На її думку, дитина з’являється тільки тоді, коли жінка духовно готова стати матір’ю, тож і сама вона не поспішає з поповненням, оскільки не хоче робити цього лише тому, що такі правила диктує суспільство:

“Я не знаю, як і в якому віці прийдуть дітки в моє життя, але вони прийдуть лише після того, коли моє серце буде готове, а не коли я вирішу в голові — пора”, – зізнавалася Наталія в інтерв’ю Каті Осадчій для програми “Світське життя”.

Не секрет, що Могилевська дуже любить дітей — зараз вона активно підтримує сім’ї українських переселенців та часто проводить час з дітлахами у волонтерських центрах і притулках.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.