Замок Алли Пугачової та Максима Галкіна підпалили: наближена до сім’ї людина утнула в них вдома нечуване

Стало відомо, що конфіскація замку — не єдине, що очікувала на Аллу Пугачову та Максима Галкіна. Детальніше дізнайтеся в нашій статті.

Алла Пугачова та Максим Галкін разом із дітьми залишили росію наприкінці лютого. Подружжя влаштувалося в Ізраїлі, залишивши численну нерухомість, у тому числі сімейний замок у селищі Грязь. За даними ЗМІ, за розкішним особняком наглядає старший онук Примадонни Микита Пресняков.

Замок Алли Пугачової та Максима Галкіна підпалили

Шанувальники також обговорюють відео, автор якого стверджує, що Микита Пресняков, доглядаючи елітну нерухомість Пугачової та Галкіна, став винуватцем серйозної пожежі. Нібито він разом із Микитою Малініним та Стефанією Маліковою влаштували підпал, внаслідок якого постраждали три поверхи замку, а також загинули двоє мешканців у селищі, які у момент загоряння знаходилися поблизу. Стверджується, що стосовно них порушено кримінальну справу.

Невиліковно хворий онук Алли Пугачової став невпізнаваним
Замок Алли Пугачової та Максима Галкіна підпалили

Повідомлялося, що Пресняков-молодший та Малінін-молодший перебувають під вартою, а доньку Дмитра Малікова відпустили під заставу. Онук Пугачової поспішив спростувати ці чутки та розповів про те, де насправді перебуває.

“Цей автор звинуватив мене, що я з Микитою Малініним та Стефанією Маліковою (ніколи наживо її не бачив) гасили в замку у самі знаєте кого і влаштували пожежу, постраждали люди. Ви самі знаєте, що я весь цей час на дачі (не замок) або в Москві, сиджу вдома, стримаю та на студії з театром пропадаю. Я не збираюся виправдовуватися перед хейтерами”, — відзначив Микита Пресняков.

В Ізраїлі Галкін та Пугачова майже два місяці. Примадонна рідко виходить на зв’язок – два тижні тому вона вітала аудиторію своєї соцмережі з Вербною неділею. Співачка показала, як обідає з друзями та дітьми на тлі південних краєвидів. Максим, у свою чергу, також спілкується з публікою через інтернет. Минулого тижня Галкін записав ролик, у якому пояснив, чому виїхав із росії, а його колега Маша Єфросиніна повідомила, що замок більше не належить Галкіну.

Схожі статті