Міка Ньютон пояснила, хто винен у тому, що вона співала тільки російськомовні пісні: “Вчи російську, западенка”

Відома українська співачка Міка Ньютон, яка вже багато років проживає у Сполучених Штатах Америки, вочевидь, відчула сором за російськомовні пісні і поспішила виправдатися.

Колись відома українська співачка Міка Ньютон була кумиром усіх підлітків. Її композиції звучали звідусіль: від радіостанцій до серіалів, які обрали її пісні, у якості саундтреків. У певний момент артистка вирішила завершити свою кар’єру в Україні і рушила здійснювати свої мрії у Сполучених Штатах Америки.

На привеликий жаль, їй не вдалося просувати свою творчість там, тому гроші вона заробляла здебільшого зйомками у рекламі. Також артистці довелося несолодко у зв’язку з онкологією, яку вона перемогла більше року тому.

Міка Ньютон пояснила, хто винен у тому, що вона співала тільки російськомовні пісні

Після 24 лютого Міка активно підтримує Україну зі Сполучених Штатів і навіть мала задоволення відвідати “Гремі”, де виступила у підтримку своєї батьківщини. Нещодавно вона відчула необхідність пояснити українцям, чому увесь її репертуар складається з російськомовних пісень, хоча вона є носієм української. Виявляється, на співачку тиснули. От тільки хто, вона так і не відповіла

“Наскільки мене тоді ламали і пропаганда була російською мовою. Я ж взагалі із Заходу України, я україномовна, я не вчила російську в школі. Коли мені було 15 років я вступила до естрадно-циркової, а там все було російською”, – сказала Ньютон в інтерв’ю для програми “ЖВЛ”.

Також Міка зізналася, що неодноразово зіштовхувалася з дискримінацією української мови у шоу-бізнесі. Хоча насправді це не заважало ні Святославу Вакарчуку ні іншим легендарним українським артистам творити рідною мовою. На даний момент Ньютон готова відмовитися від виконання усіх своїх пісень.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.