Нова обраниця Олександра Пономарьова не така, як його колишні: хто ця жінка, яка обскакала Мозгову та Мартинюк?

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов ховає від публіки обраницю, але його колишня дружина видала цей секрет. Детальніше в нашій статті.

Відомий український виконавець Олександр Пономарьов був одружений двічі. Його перший шлюб з Оленою Мозговою був цивільним. Пара так і не дійшла до РАЦСу. Втім, це ніяк не вплинуло на той факт, що майно довелося ділити все одно через суд.

У цьому шлюбі у співака народився первісток — дівчинка на ім’я Женя. Через декілька років Мозгова зізнається, що закохалася в іншого чоловіка і співак, не витримавши приниження, розірве стосунки.

Нова обраниця Олександра Пономарьова не така, як його колишні

Олександр Пономарьов і Вікторія Мартинюк
Нова обраниця Олександра Пономарьова не така, як його колишні

Через декілька років Олександр Пономарьов повів під вінець Вікторію Мартинюк, яка незабаром йому народить другу дитину — сина Сашка. Цей союз вийшов скандальним. Після розлучення Вікторія зізналася, що співак дуже погано до неї ставився, зраджував і дозволяв собі неприйнятні речі.

Після цього зірка прийняв рішення не афішувати свої стосунки, тож усі наступні його романи знаходилися за завісою таємниці. Тим не менш, його колишня дружина Вікторія проговорилися журналістам в одному з інтерв’ю, в якому зізналася, що нова кохана Олександра дуже добре ставиться до її сина, коли той гостює у батька.

“Я дуже вдячна громадянській дружині Олександра, що вона добре ставиться до мого Сашка. Я завжди його сварю, коли він не зовсім толерантно про неї відгукується. Я в ньому виховую повагу до всіх дорослих. Особливо до громадянської дружини його батька”,
– Додала вона.

На жаль, ані імені, ані особистості дівчини Мартинюк не видала, зберігаючи її повну анонімність.

Схожі статті