Розлучення Пугачової та Галкіна обросло новими подробицями після переїзду пари в Ізраїль: “Повернеться додому”

В пресі поширилися чутки про розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна після виїзду з росії. Цю інформацію разом з новими подробицями підтвердила відома блогерка.

Алла Пугачова і Максим Галкін виїхали з росії в Ізраїль після початку повномасштабного вторгнення на територію України, оскільки гуморист виступив проти війни та підтримав український народ.

Якщо спочатку Примадонна запевняла, що це не еміграція, а відпочинок, то зараз фанати все більше впевнені, що пара на батьківщину не повернеться. Справа в тому, що Галкіну перекрили будь-які варіанти заробляти на життя в рф, починаючи від відміни концертів і закінчуючи забороною використовувати його обличчя в рекламних кампаніях. Крім того, може опинитися від арештом замок зіркової родини в Підмосков’ї.

Замок Алли Пугачової та Максима Галкіна дістався іншій сім'ї
Розлучення Пугачової та Галкіна обросло новими подробицями

Максим Галкін і Алла Пугачова розлучаються?

Днями російські ЗМІ почали писати про розлучення Галкіна і Пугачової, що підтвердила скандально відома блогерка Олена Миро. За її свідченнями, ініціатором розриву виступила Алла Борисівна:

“Якщо хочете знати причини, скажу прямо: влітку в Ізраїлі дуже спекотно. Сенсу паритися в такому кліматі та чекати, поки чоловік намагається дати концерт, немає. Пугачова повернеться додому, адже незважаючи на всі заяви Галкіна, вона зберігає мовчання. І воно, це мовчання, найочевидніший знак майбутніх планів”.

Весілля Алли Пугачової і Максима Галкіна
Розлучення Пугачової та Галкіна обросло новими подробицями

Олена вважає, що в росії Примадонна може в черговий раз влаштувати прощальний концертний тур, завдяки чому фінансове положення значно покращиться:

“А в Ізраїлі їй чого? Мовчки знемагати від спеки, доки чоловік активно веде соцмережі?”.

Схожі статті