41-річна Соломія Вітвіцька повідомила про поповнення та показала крихітного малюка: “Як назвати малого”

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька повідомила про поповнення. Як виглядає малюк, що приєднався до сім'ї журналістів ТСН? Усі деталі в статті.

Минулого року відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька повідомила про те, що розлучається зі своїм чоловіком Владом Кочатковим, з яким прожила 8 років. Офіційна причина розриву — криза, яку не вдалося подолати навіть з сімейним психотерапевтом. Теледіва розповідала, що з благовірним вони намагалися врятувати стосунки та зверталися до спеціалістів, втім, це не дало очікуваних результатів.

Соломія Вітвіцька і Влад Кочатков
Соломія Вітвіцька повідомила про поповнення та показала крихітного малюка

Деякі шанувальники були вкрай збентежені подібними новинами, адже очікували скоріше на звістку про поповнення, ніж те, що в 41 рік Соломія знову залишиться самотньою.

Соломія Вітвіцька повідомила про поповнення та показала крихітного малюка

Так, вона продала квартиру, в якій жила з чоловіком та перебралася в орендоване житло. Про плани на сім’ю Соломія не повідомляє, і здається, що днбє та ночує саме на роботі. Втім, нещодавно вона потішила шанувальників кадрами нового члена команди. До журналістів приєднався маленький котик.

Соломія Вітвіцька повідомила про поповнення та показала крихітного малюка. Скріншот особистої сторінки зірки

Зірка поділилася своїми думками стосовно того, як назвати малечу, і звісно, її першими ідеями були Джавеліни.

Варто відзначити, що Соломія на даний момент дуже тісно спілкується зі своїм колишнім чоловіком Владом. Однак, запевняє, що вони не разом, а просто співпрацюють. Тим не менш, лише минулого року він декілька разів забрав її з аеропорту, а також дарував квіти. Що на даний момент відбувається між екс-подружжям сказати важко, але існує висока вірогідність того, що врешті-решт вони зійдуться знову.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.