Дмитро Гордон — окраса Дня вишиванки: зірка підкорив національним образом з віночком та різнокольоровими стрічками

Знаменитий український журналіст Дмитро Гордон потішив співвітчизників кумедними знімками до Дня вишиванки. Що саме утнув зірка, дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український журналіст Дмитро Гордон прославився не тільки завдяки своєму професіоналізму, але й відмінному і дещо специфічному почуттю гумору. На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram можна знайти безліч причин посміятися, адже зірка обирає саме такий спосіб взаємодії зі своєю аудиторією. День вишиванки не став виключенням, тож Гордон приберіг для своїх фанатів дещо неймовірно смішне.

Дмитро Гордон — окраса Дня вишиванки

Так, логічним було-б поділитися зі своїми підписниками класичною сімейною фотографією, на яку він зі своєю дружиною Олесею Бацман постав би у вишиванках. Саме такий традиційний формат обирає більшість зірок. Але не Дмитро!

Знаменитість вирішив трохи по потішитися, і постав перед публікою у вишитій сорочці, яку акомпанували різнокольорові стрічки та віночок. На тлі цих атрибутів видніється ідеальна лисина Гордона, яка виблискує на сонці.

Вся справа в тому, що головний убір був одягнений на жінку, яка стояла позаду журналіста. Імовірніше за все, це дружина Олеся, яка ніжно склала свої руки на плечі чоловіка. Оптична ілюзія виявилася вельми цікавою та гідною уваги.

Варто відзначити, що у період війни Дмитру вдається піднімати настрій та бойовий дух співвітчизників. Кожного дня він оприлюднює різноманітні відео, які були створені у російській федерації, та висміює їх з усім талантом та вмінням поставити іншу людину у безглузде становище. Хоча варто відмітити, що з російськими пропагандистами такого робити і не варто, адже вони самі прекрасно можуть впоратися з цим завданням.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.