Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур бідніють: співачка зізналася, що банкротство не за горами

Знаменита українська співачка Камалія вперше розповіла про те, що вони з чоловіком сильно витрачаються при відсутності стабільного доходу. Усі деталі в статті.

На початку двотисячнихк Камалія обрала собі в чоловіки металургійного короля Мохаммада Захура, осередок бізнесу якого зосереджений на сході України. Зараз там ведуться найзапекліші бої, тому можливості заробляти у мільярдера немає. Звісно, чоловік подбав про свою сім’ю і точно має якісь активи та заощадження. Але мова про колишній рівень доходу навіть не йде. Співачка натякнула, що як і більшість бізнесменів вони втратили свої статки.

Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур бідніють

Тим не менш, співачка дозволяє собі витрачати гроші і не боїться банкрутства. Вона вкладається у найрізноманітніші фонди і навіть подарувала українській армії два винищувачі.

Родина Камалії понесла втрату
Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур бідніють

Нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, як ставиться до питання потенційного банкрутства. Про це вона зізналася Славі Дьоміну.

“У нас як у всіх. Нічого не працює. Бізнес простоює. Наш бізнес через місяць може ще якось почне працювати, але тільки на якихось відсотках”, – зробила прогноз Камалія.

Найбагатша співачка України Камалія вже готується до співів у Німеччині
Камалія та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур бідніють

Мова навіть зайшла про те, що сам Володимир Зеленський звертався за допомогою до пакистанського мільярдера, не особисто, звісно, але через довірених людей. Про що саме просив зіркову сім’ю Президент Камалія відмовилася розповідати.

Схожі статті