36-річна Оля Цибульська подає на розлучення? Зірка, затуляючи обличчя, поділилася емоціями: “Шукав причини”

Популярну артистку Олю Цибульську часто підозрювали у романах. Втім, завжди зірка приховувала свої справжні стосунки і, власне, законного чоловіка.

Оля Цибульська. Яскрава співачка, яка зарекомендувала себе ще на “Фабриці зірок”, швидко набрала популярність. Проста, щира, невимушена, вона швидко знайшла свою аудиторію. Втім, найбільш цікавим для фанатів також лишається таємниця особистого життя артистки. Відомо, що офіційно вона заміжня, але після дуетної співпраці з Дзідзьо, існує версія про романтичні стосунки співаків.

36-річна Оля Цибульська подає на розлучення?

Та нещодавно знаменитість озадачила публіку несподіваним одкровенням. Оля поділилася такими думками у сторіз:

“Кажуть, мрії збуваються. І матеріалізуються. Якщо вони зупинились чи рухнули – значить ти перестав мріяти, шукати. Чи постійно шукав причини для жалоб на реальність. Треба знайти енергію і нову мрію. І бути тут та зараз, а не чекати кращого, бо життя одне. Його сенс – жити”, – написала Цибульська

Свій філософський текст вона опублікувала під загадкове відео з надзвичайно сумним виразом обличчя.

Що відомо про шлюб Цибульської?

Як би того не прагнула співачка, правди про шлюб не вдалося приховати. Дізналися у мережі про законного обранця із його декларації. Виявляється, артистка вийшла заміж за впливового чоловіка. Вона є у шлюбі за колишнім депутатом Радивилівської міської ради Сергієм Грисюком.

Нагадаємо, у пари є син Нестор. Він народився у 2015 році. У татковій декларації його записали за прізвищем батька. Сама ж Оля значиться там, як Цибульська-Грисюк.

Схожі статті