У батьківстві Доманського немає жодних сумнівів: доросла донька Лідії Таран виросла копією батька (ФОТО)

Телеведуча Лідія Таран народила Андрію Доманському доньку, яка з кожним днем стає все більше схожою на свого зіркового батька. Як сьогодні виглядає Василина?

Лідія Таран і Андрій Доманський колись були щасливою парою, яку називали найкрасивішою на українському телебаченні. Плодом їхнього кохання стала донечка Василина. Сьогодні їй вже 14 і вона обживається у Франції, куди виїхала разом з зірковою мамою після повномасштабного російського вторгнення на територію України.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Доросла донька Лідії Таран виросла копією батька Андрія Доманського

Туди ведуча “ТСН” вирушила без жодних сумнівів, адже єдине, про що вона думала 24 лютого — безпека дитини. Маючи неабиякий досвід роботи на телебаченні, Лідія знайшла можливість застосувати свої навички і на блакитних екранах Франції — Таран з’являється в ефірах і робить все, щоб світ знав, що відбувається в Україні. Іншими словами — боронить інформаційний фронт.

Журналістка не приховує від публіки доньку та час від часу публікує її фото в соціальних мережах. Але Василина теж веде блог в Інстаграмі і цього разу виклала селфі з подружкою. З такого ракурсу дівчинка надзвичайно схожа на зіркового тата Андрія Доманського.

Доросла донька Лідії Таран виросла копією батька Андрія Доманського
Доросла донька Лідії Таран виросла копією батька Андрія Доманського

Зауважимо, росла Василина в неповній сім’ї — коли вона була маленькою, батьки розійшлися. Тривалий час Лідія не коментувала причин розриву стосунків, але зрештою розповіла, що залишилася біля розбитого корита на Новий рік напередодні їхньої давно запланованої поїздки на гірськолижний курорт Італії.

Нелегким для Таран було розставання з Доманським, який своє особисте життя влаштував значно швидше за неї та одружився з іншою. Тим не менш, Лідія не стала забороняти Андрію спілкуватися з донькою.

Схожі статті