Шлях додому для Лариси Доліної назавжди закритий? Співачка перейшла межі і публічно образила рідну Одесу

Знаменита російська співачка Лариса Доліна, яка народилася в Одесі, публічно заговорила про місто, можливо назавжди розірвавши стосунки зі своєю батьківщиною.

На жаль, російські знаменитості, які є вихідцями з Одеси вже не перший місяць шокують українців своїми заявами. Наприклад, Регіна Тодоренко, не дивлячись на небезпеку, яка нависла над головами її батьків, публічно зізналася, що не збирається підтримувати батьківщину, адже у її чоловіка зовсім інші політичні погляди. Тобто Влад Топалов підтримує вбивство українців, а Регіна боїться за власний шлюб.

Шлях додому для Лариси Доліної назавжди закритий

Лариса Доліна після кардинального омолодження
Шлях додому для Лариси Доліної назавжди закритий

Відомий репер Джиган взагалі вирішив відмовчатися, дарма, що має стільки м’язів на тілі, силу духу це не додає. А от Лариса Доліна, здається, вже зрозуміла, що Батьківщина зустрічі з нею не воліє і вирішила пояснити сенс своєї зради.

Після того, як артистка не одноразово підтримала дії російської федерації по відношенню до України, Лариса раптом відчула докори сумління, тому вирішила обрати батьківщину публічно і пояснити, чому її рідна Одеса “не отримала такої честі”.

“Я багато думаю зараз про все. У моєму серці з’єдналися різні почуття, і вони намагаються домовитися між собою. А я сама із собою спочатку домовилася. Я все бачу і знаю. Я знаю правду. Я люблю Каспій, там народилася, я нескінченно люблю свою рідну та улюблену Одесу, але ту, яку я знаю, не сьогоднішню. Колишньої Одеси зараз немає”, – висловилася Доліна.

Іншими словами, пані Лариса заявила, що Одеса їй подобалася у складі радянського союзу. А українська Одеса їй не до вподоби. Тепер навряд Одеса-мама забуде співачці ці висловлювання.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.