Гламурна Слава Камінська залишилася жити в селі і не приховує свого розчарування: “За що це мені?”

Знаменита українська співачка Слава Камінська з початку вторгнення російської федерації на територію України опинилася далеко в Європі, і вона зовсім не в захваті від цього.

Знаменита українська співачка Слава Камінська з початку вторгнення російської федерації на територію України була вимушена покинути домівку, забрати дітей та перебратися до Європи. Артистка евакуювалася однією з перших, тому умови їй дісталися більш-менш приємними.

Втім, жінка все одно не задоволена життям, яке для неї підготувала доля. Славі не подобається роль біженки, і вона все ніяк не може звикнути до того, що їй доводиться жити у селі.

Слава Камінська залишилася жити в селі і не приховує свого розчарування

Слава Камінська засудила колег по сцені, які виступають перед захисниками
Слава Камінська залишилася жити в селі і не приховує свого розчарування

Також дуже швидко для неї стало зрозуміло, що життя в Нідерландах їй не по кишені: ціни кусаються, а прибутку немає.

“Я вже селянка. Але, щиро кажучи, тут дуже гарні села! Їдеш вулицею і насолоджуєшся краєвидами — все як із мультика”, — розповіла співачка.

Артистка не приховує того факту, що вони дуже хочуть додому. Однак повертатися до Києва не поспішають, навіть не дивлячись на те, що там на даний момент відносно безпечно. Особливо важко дітям, які дуже хочуть повернутися до власних ліжок та в країну, громадяеинами якої вони являются.

“Мабуть, я настільки завинила в минулому житті, що сьогодні я з мамою, беззубою собакою, немає нянь і ми вживаємось на 10-ти квадратних метрах! Я не розумію, за що це мені. Я начебто завжди добре ставилася до людей, допомагала… що зі мною не так”

Нагадуємо, що не так давно колишнього чоловіка Камінської Едгара сильно критикували через його нібито втечу з України. Слава спростувала цю новину, але фанати досі не вірять, що хірург знаходиться на території України.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.