Катя Репяхова не приховує щастя від приїзду Віктора Павліка закордон: завалив подарунками, походами у заклади

Катеррина Репяхова тривалий час була у розлуці зі своїм коханим Віктором Павліком. Втім, нарешті доля дала їм шанс знову бути разом. Зірки не приховують щастя.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік. Це знамените подружжя витримало чимало випробувань долі. Спершу зазнали осудження за різницю у віці, згодом довелося проводжати сина співака в останню путь, розбиратися за майно з його мамою, а тепер пара взагалі змушена була роз’їхатися, адже Каті з крихітним Михайликом було небезпечно лишатися у столиці.

Молода дружина Віктора Павліка Репяхова зізналася, що тимчасово розстається з чоловіком. Скріншот особистої сторінки блогерки

Жінка поїхала до своїх родичів в Ізраїль, а Віктор лишився на господарстві. Проте, чоловік не сидів склавши руки, адже вирішив підтримувати своїх прихильників виступами та волонтерською діяльністю.

Нарешті сталася радісна подія: Павлік і Репяхова – знову разом. Виявляється, артисту дозволили виїхати з України для участі у концерті. Родина зібрала у Німеччині.

Якщо до цього Катя, яка захоплюється блогерською діяльністю, віддавала перевагу контенту про здоров’я, навчання, ізраїльський побут, то нині дозволила собі показати, як змінилося життя з приїздом коханого.

Катя Репяхова не приховує щастя від приїзду Віктора Павліка закордон

Зірка і взуття нове показала, і по магазинах за обновками походила, і встигла пообідати у місцевому закладі. Та найбільше щастя для неї – бачити, що синочок знову поринув в обійми свого люблячого татка. До речі, мама Репяхової також побачилася із зятем, адже весь цей час вона була поруч із донькою. Жінка давно вже перебралася до столиці, ще до появи онука, аби допомагати Катюші.

Нагадаємо, що нову обраницю Віктор Павлік зустрів завдяки роботі. Вона і досі продовжує працювати його концертною директоркою. У 2020 році пара одружилася, але пишного весілля не було через те, що Павло Павлік на той час сильно занедужав.

Схожі статті