Юна дружина Романа Сасанчина лише зараз наважилася показати своєму тату онучку: “Розумілись” (ФОТО)

Роман Сасанчин дуже рано став батьком. Донька принесла у родину багато щастя та любові, але, як виявилося, не всі члени сімейства побачили нову родичку.

Роман Сасанчин з малих років закохався у музику. Він, ще бувши школярем, взяв участь у проєкті “Голос. Діти”, де на його талант звернула увагу сама Тіна Кароль. Українському глядачеві його харизма, музикальність також припали до смаку. Пізніше він тріумфально повернеться на екрани наших телевізорів, але вже у програмі “Голос країни”.

Втім, фанатів цікавить не лише творчість співака, а й його особисте життя. Відомо, що хлопець, якому виповнилося 1-го квітня всього 20 років вже встиг одружитися та стати татком.

Юна дружина Романа, Іванна, поділилася несподіваним фактом. Виявляється, вона лише зараз наважилась повезти і показати власному батькові свою крихітну дитинку. Довгоочікувана зустріч діда з онучкою пройшла дуже тепло та позитивно.

Юна дружина Романа Сасанчина лише зараз наважилася показати своєму тату онучку

“Їдемо тата знайомити з внучкою. Вони собі розумілись”, – натхненно написала Іванна.

Відомо, що молода дружина Романа разом з дитиною виїхала у найбільш напружені дні війни закордон. Про своє життя далеко від чоловіка вона не розповідала. Та досить швидко юна матуся повернулася додому, побачившись з близькими.

Щасливий і сам Сасанчин. Він знову почав спілкуватися з прихильниками в Інстаграмі та ділитися кадрами свого життя.

Нагадаємо, що Рома та Іванка одружилися у 2021 році. Гучного весілля не було, адже дівчина вже тоді носила під серцем немовля. Ходили чутки, що пара у квітні цього року розлучилася, але всю інформацію спростували.

Схожі статті