Джамала зізналася, хто втішав її за кордоном, поки чоловік чекає на неї в Україні: “Мурахи йшли шкірою”

Знаменита українська співачка Джамала зізналася, хто зміг вселити в неї віру в добро, поки вона знаходилася далеко від сім'ї та Батьківщини. Усі деталі в статті.

Відома українська виконавиця Джамала стала першою з вітчизняних артистів, хто покинув все та почав давати благодійні концерти за кордоном. Зірка зробила це майже одразу після того, як відвезла синів до Туреччини, де залишила їх на свою сестру.

Джамала переживає кризу у стосунках зі старшим сином
Джамала зізналася, хто втішав її за кордоном, поки чоловік чекає на неї в Україні

Це був вельми непростий крок, який Джамала вирішила зробити. Та на щастя, вона негайно змогла зібрати великі кошти, щоб підтримати українських захисників та переселенців, тому стала свого роду героїнею для аудиторії. Зокрема, і її репертуар зробив цей крок вельми правильним, адже її головний хіт “1944” саме про те, що колись пережив татарський народ від рук росіян.

Джамала зізналася, хто втішав її за кордоном, поки чоловік чекає на неї в Україні

На даний момент знаменитість знаходиться у Сполучених Штатах Америки, де для неї також відкрилися двері. Там на неї чекала дуже приємна зустріч, яка змогла витягнути її з депресії та вселити віру у те, що Україна зможе вибороти свою незалежність.

Нещодавно вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про зустріч з відомим голлівудським актором Річардом Гіром, який надихнув її йди вперед та не зневірятися.

Варто відмітити, що зірка залишила свого коханого чоловіка в Україні і дуже хвилюється через розлуку. Розуміння того, що зараз її сім’я не може бути разом через війну розбиває артистку. Але вона все одно намагається тримати на рівні свій моральний дух.

Схожі статті