“Юрчик не може дочекатися”: вагітна Катя Осадча у білосніжній сукні засвітила круглий живіт і вразила зізнанням

Відома українська телеведуча Катерина Осадча заінтригувала своїм виходом у світ. Шанувальники підозрюють, що зірка знову у цікавому положенні.

На початок війни фанати Катерини Осадчої губилися в здогадках, де ж вона знаходиться. Завжди дуже відверта зі своєю аудиторією телеведуча обрала у якості схованки захід України. На відміну від своїх колег, вона вирішила не тікати до Європи.

Катя Осадча у білосніжній сукні засвітила круглий живіт

Повернутися до столиці телеведуча наважилася лише після того, як мер Києва повідомив про те, що зробити це можна. Тож зараз зірка має можливість не тільки проводити час зі своєю сім’єю, але і відвідувати заходи. Так, нещодавно стало відомо, що зіркове подружжя надало візит на кінофестиваль в Каннах.

Варто відзначити, що деякі фанати побачили під час її виходу деякі деталі, які можуть свідчити про її цікаве положення. Мова йде про фігуру знаменитості, яка здалася її шанувальникам дуже підозрілою. Не так давно Юрій Горбунов говорив про те, що мріє про поповнення, тому фанати зіркового подружжя шукають будь-який привід, аби підтвердити свої фантазії стосовно народження ще одного спадкоємця у родині Горбунових.

Катя Осадча у білосніжній сукні засвітила круглий живіт. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Також варто відмітити той факт, що минулого року Юрій говорив про бажання стати батьком дівчинці, а в період війни піднімав питання усиновлення дитини. Зірка так чи інакше розглядає можливість народження ще одного малюка, тому імовірність вагітності Каті лише зростає.

Нагадуємо, пара виховує синів Івана та Данила. Меншому немає навіть і року.

Схожі статті