Як виглядає єдиний син телеведучої Надії Матвєєвої: високий і стрункий хлопець нагадує про свого батька

Зірка шоу "Все буде добре" Надія Матвєєва самостійно виховує одного сина. Щоб побачити, як виглядає дитина телеведучої — читайте далі в матеріалі.

Надія Матвєєва багато років ділилася цінними порадами з різних сфер життя у шоу “Все буде добре” на каналі “СТБ”. Таким чином, вона знала про все, що турбує її шанувальників, однак сама телеведуча залишалася загадковою і теми особистого життя тримала в строгому секреті. Однак дещо про родину Матвєєвої дізнатися таки вдалося.

Надія була двічі одружена. Свого першого чоловіка вона зустріла ще у студентські роки, тоді заради нього вона зважилася переїхати до Кременчука. Матвєєва жила спокійним життям, про яке мріють деякі жінки — чоловік заробляв гроші, вона відповідала за домашній затишок. Згодом у пари народився син, якого назвали Владиславом. Здавалось би, ідеальний сценарій, проте майбутню зірку він не влаштовував. Тож вона подалася на радіо будувати кар’єру ведучої — там і зустріла чоловіка, в якого закохалася по вуха.

Як виглядає син Надії Матвєєвої
Як виглядає син Надії Матвєєвої

“Він почув про оголошення про набір ведучих на місцеву станцію і порадив мені піти. Я навіть і не думала, що зможу там працювати. Пішла – і вийшло”, – розповідала Надія про нового коханого.

Врешті-решт вона розпочала кар’єру ведучої, занурилася у новий роман, а син Владислав деякий час жив із батьком. Проте коли хлопець вступив до університету, він переїхав у Київ до мами, яка на той час вже підкорювала столицю. Увесь цей час вона спілкувалася з сином і брала активну участь у його вихованні.

Як виглядає син Надії Матвєєвої
Як виглядає син Надії Матвєєвої

Не зважаючи на успіх на телебаченні, Матвєєва не допомагала Владиславу влаштовуватися працювати у шоу-бізі. Деякий час юнак працював на автомийці, а згодом почав працювати за професією. Зараз йому 29 років і з зірковою мамою в нього чудесні стосунки.

Схожі статті