Дружина Сергія Притули вперше показала обличчя їхньої доньки Стефанії і поскаржилася на відсутність батька в сім’ї

Офіційна дружина відомого українського телеведучого Сергія Притули вийшла на зв'язок та вперше показала обличчя молодшої доньки Стефанії.

Декілька років тому знаменитий український телеведучий Сергій Притула наважився розлучитися з дружиною Юлією заради іншої красуні. Він познайомився з новою обраницею під час зйомок і вже не зміг розстатися з коханою. Після розлучення пара вельми швидко уклала шлюб і через короткий проміжок часу Сергій став батьком маленькій дівчинці Соломії.

Сергій Притула з сім'єю
Дружина Сергія Притули вперше показала обличчя їхньої доньки Стефанії

Не дивлячись на щільний графік та іншу сім’ю, Сергій намагався дати усе батьківське тепло сину від попереднього шлюбу, який активно фігурує на сімейних знімках, їздить на відпочинок разом з новою родиною батька і вже взнаваний серед глядачів.

Дружина Сергія Притули вперше показала обличчя їхньої доньки Стефанії

Минулого року прекрасна сім’я знаменитості поповнилася ще однією дівчинкою. Катерина народила красуню на ім’я Стефанія. Сергій одразу ж повідомив про прекрасну новину на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, поставивши у кадрі з загорнутою в пелюшки спадкоємицею.

Як і в більшості українських сімей, на початку війни Сергію довелося вивезти дружину та дітей у безпечне місце, а самому повернутися додому. Ця розлука дається їм непросто, але Притула цілком і повністю зараз присвячує себе боротьбі. Його дружина нещодавно привітала найменшу донечку Стефанію з днем народження — дівчинці виповнився лише рік.

Жінка не змогла втриматися і заявила, що мріє побільше батьківського тепла для своєї найменшої спадкоємиці, яка, на жаль, застала такий непростий час.

Схожі статті