Володимир Остапчук зізнався, що втратив двох дітей: “Це найбільший біль після того, що відбувається в країні”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук вперше прокоментував вчинок його дружини, яка забрала дітей і не дає йому спілкуватися з ними.

Історія скандалів між Володимиром Остапчуком та його колишньою дружиною Оленою триває вже декілька років. Після зради телеведучого жінка не може оговтатися і прийти до тями, тому одним з інструментів тиску на колишнього чоловіка обрала дітей.

Зважаючи на той факт, що не так давно Володимир подав до суду на Олену через те, що вона не дає йому бачитися з дітьми, її вчинок аж ніяк не дивує публіку. А вся справа в тому, що скориставшись війною, жінка забрала дітей за кордон.

Володимир Остапчук зізнався, що втратив двох дітей

Перша дружина Остапчука Войченко не виходить на зв'язок після виїзду з дітьми з України
Володимир Остапчук зізнався, що втратив двох дітей

Так, раніше знаменитість розповідав, що немає поняття, де знаходяться його спадкоємці. Олена обіцяла забрати їх до Умані, але отримавши повідомлення про те, що діти перетнули кордон, Володимир не на жарт злякався.

“Уже три місяці я з дітьми не спілкуюся. І для мене це найбільший біль після того, що відбувається в країні”

Додзвонитися до екс-обраниці або нащадків він досі не може.

“Коли ми з ними прощалися на кордоні, я їх проводжав, ми дуже міцно обійнялися. Розумію, що діти дуже важко переживають те, що вони не бачать тата і не будуть бачити. Я цього теж не розумію”

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми
Володимир Остапчук зізнався, що втратив двох дітей

Однак, йому вдалося дізнатися, куди ж Войченко рушила. Олена полетіла за океан і тепер разом з дітьми проживає в Канаді. Необхідно відзначити, що до Канади потрапити не так просто, і необхідно мати родича або того, хто на вас чекає в країні. А це означає, що жінка добре підготувалася, а не робила все експромтом.

Схожі статті