Дан Балан розповів про найбільше кохання у його житті: жінка, яку забути не допомогли ні дружина, ні Тіна Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан розповів про кохану жінку, яка підкорила його серце у юності. Хто ця незнайомка, дізнайтеся в нашій статті.

Найвідоміший молдавський виконавець у світі Дан Балан вже багато років веде холостяцький образ життя. Його романи постійно на вустах у преси, але свої темпи Дан не збавляє. Варто відмітити, що лише в Україні чоловік встиг вступити у стосунки з двома дівчатами, не рахуючи Тіну Кароль та Оксану Муху. Взаємини з цими двома залишаються великою загадкою для аудиторії.

Дан Балан розповів про найбільше кохання у його житті

Здається, що насправді підкорити серце ловеласа неможливо, але все ж таки знайшлася така дівчина, яка врізалася йому в пам’ять. Як не дивно, це не дружина і жодна з тих дівчат, які були з ним у розквіт його популярності.

Оксана Муха прокоментувала роман з Даном Баланом
Дан Балан розповів про найбільше кохання у його житті

Дан Балан розповів про найбільше кохання у його житті

Мова йде про молоду особу, яка закохала в себе Дана, коли той був зовсім юним. Саме про неї Балан вирішив розповісти журналістам.

Як згадує артист, вона була його однокласницею, але почуття розбурхалися, коли вони разом були на канікулах в Румунії. Літній роман міг би закінчитися інакше, але тоді хлопець дізнався, що через роботу батька Михая Балана, який працював дипломатом, вони мають покинути Молдову та перебратися жити до Ізраїлю. Юнак попрощався зі своєю коханою з розумінням, що вони вже ніколи не будуть разом. Однак забути її Дан не в силах.

Звісно, через декілька років артист знайшов іншу, яка подарувала йому сина. За іронією долі, стосунки з нею також зруйнувалися через його постійні подорожі. Подейкують, що і його обраниця Христина Руссу не витримала постійних гастролей коханого.

Схожі статті