“Люблю, як і десять років тому”: Тарас Тополя, який зараз на фронті, чуттєво зізнався у коханні до дружини

Український співак Тарас Тополя зараз знаходиться на фронті. Вдома на нього чекає дружина — співачка Alyosha, та троє дітей. Артист чуттєво звернувся до коханої.

Лідер гурту “Антитіла” Тарас Тополя майже три місяці не бачив свою дружину Олену Кучер, відому під псевдонімом Alyosha. Від перших днів повномасштабного вторгення росіян на територію України музикант вступив до лав захисників, а його кохана була змушена тікати з Києва, аби зберегти життя та здоров’я трьох дітей.

Зіркове подружжя виховує трьох малюків — синів Марка і Романа, а також дворічну доньку Марію. Тарас і Олена не раз зізнавалися, що діти скріпили їхній шлюб та зробили його набагато міцнішим. Самі артисти серед колег мають славу зразкового подружжя, між яким панує кохання та злагода.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Alyosha і Тарас Тополя з дітьми

Зараз Тополя вирішив публічно зізнатися Олені у коханні. Через довгу розлуку він надзвичайно скучає за родиною, тож готовий говорити про свої почуття публічно. До того ж його дружина нещодавно святкувала свій день народження, тож привітати її Тарас зміг лише таким чином, адже через службу не міг бути поряд. Музикант в особистому блозі опублікував спільне фото зі співачкою та присвятив їй чуттєві рядки:

“Не Київ.
Ранок — дев’яносто сьоме.
Настрій — як і десять років тому люблю.
Місяць — не до романтики, але.

Facebook нагадав фото з коханою @alyoshasinger шестирічною давністю.

У скрутні часи найкраще тримає відчуття, що тебе люблять, чекають, моляться.
Банальне “як ти?” працює.
Констатую.

Слава ЗСУ!
Слава Україні!” – написав Тарас.

Тарас Тополя і Альоша
Тарас Тополя і Альоша

Додамо, що Alyosha у свій день народження дала благодійний концерт у Далласі. Тарас Тополя закликав усіх, хто знаходиться у цьому місті та має можливість долучитися до виступу:

“До речі, сьогодні у Alyosha черговий виступ, благодійний, звісно. В Далласі, на підтримку ЗСУ. Слава ЗСУ! Слава Україні!”, – підсумував Тарас Тополя.

Схожі статті