Дан Балан розповів про найбільшу драму у його житті: кохана, яку забути не допомогли ні дружина, ні Тіна Кароль

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан неохоче ділиться любовними історіями, але все ж таки одна жінка удостоїлася такою часті. Усі деталі в статті.

Всесвітньовідомий молдавський виконавець Дан Балан щосили намагається приховати правду про свій шлюб з румунською моделлю, неохоче обговорює колишні стосунки з Христиною Руссу, і лише інтригує можливим зв’язком з Тіною Кароль. Однак, у житті співака була жінка, про яку він журналістам розповів щиро та без масок.

Дан Балан розповів про найбільшу драму у його житті

Дан Балан втратив контроль над собою та впав прямо зі сцени
Дан Балан розповів про найбільшу драму у його житті

Любовна драма сталася, коли Дан був ще дуже юним. Він закохався у свою однокласницю під час спільного відпочинку у Румунії. Між молодими людьми з’явився міцний зв’язок. Вони постійно обмінювалися зізнаннями і стали не тільки закоханими, але й хорошими друзями.

А драма полягала в тому, що через роботу батька Дану було необхідно переїхати з Молдови до Ізраїлю, тому продовжувати стосунки було неможливо. Це єдині взаємини, які зірці довелося розірвати саме через обставини, які він був не в силах змінити. Звісно, їхнє спілкування припинилося, адже на той час не існувало мобільного зв’язку та доступного інтернету з мессенджерами.

Про своє юнацьке кохання він згадує досі у розмовах з різноманітними журналістами. У свої згадках він підкреслює лише позитивні емоції та почуття. Зараз ж особисте життя Дана Балана вельми складне. За ним неможливо слідкувати, так як ловелас постійно змінює дівчат.

А мрії фанатів Тіни Кароль про те, щоб вона таки звернула увагу на молдавського мачо пішли шкереберть після того, як продюсер Завадюк заявив, що це був лише піар-хід, який був придуманий саме ним.

Схожі статті