До Дня журналіста: зірки, які стали зірками через журналістику – Катерина Осадча, Лідія Таран, Марічка Падалко

День журналіста в Україні щорічно відзначається 6 червня. З нагоди цього свята згадуємо українських зірок, які стали зірками через журналістику.

Сенсація зібрала головних дів українського телебачення, що стали журналістами не лише за професією, а й за покликанням.

Лідія Таран

Уявити телеканал 1+1 без Лідії Таран – майже неможливо, хоча ось вже четвертий місяць глядачі майже не бачать улюблену ведучу, оскільки з початком війни в Україні вона забрала доньку і виїхала за кордон. Тим не менш, навіть там вона займається своєю роботою.

Лідія Таран не стала відмовчуватись на закиди щодо її виїзду за кордон
Лідія Таран не хотіла бути журналісткою

Цікаво, що журналістику Ліда раніше не любила. Все тому, що її батьки-журналісти багато часу проводили на роботі, через що недостатньо уваги приділяли доньці. У виборі професії Таран зіграла випадковість – вона хотіла вчитися на факультеті міжнародних відносин, однак не пройшла конкурс.

Ледве встигла Лідія використати свій останній шанс та зрештою подала документи до інституту журналістики, прийомна комісія якого тоді ще працювала.

Марічка Падалко

На відміну від Лідії, Марічка народилася в родині філологів, тож все дитинство батьки готували доньку до вступу на факультет англійської філології. На телебачення Падалко вперше потрапила у 1991 році випадково – коли гімнастка Лілія Подкопаєва перемогла на Олімпіаді, Марічка вирішила її привітати. Тоді до спортсменки приїхали журналісти, з якими вона познайомилася.

46-річна Марічка Падалко зізналася, що купила ще одну квартиру у скрутні часи
Марічка Падалко потрапила на телебачення завдяки Лілії Подкопаєвій

На той момент у Падалко був інтернет та відмінні знання англійської, завдяки чому вона швидше отримувала інформацію про головні спортивні події. Вона почала дзвонити журналістам і диктувала рахунки з мережі, після чого пройшла практику на ТБ – так там і залишилася.

Катя Осадча

Дружина Юрія Горбунова Катя Осадча перед тим, як стати телеведучою, працювала моделлю. Журналістиці вона вирішила себе присвятити під час першої вагітності, але в неї були слабкі знання української, які вона швидко надолужила. Вища освіта у Катерини не профільна – вона має диплом історика.

Катя Осадча у програмі Світське життя
Катя Осадча має диплом історика

Також зірками всеукраїнського масштабу журналістика зробила Наталію Мосейчук, Соломію Вітвіцьку, Аллу Мазур, Олену Фроляк, Яніну Соколову і не тільки.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.